Facebook Síť X Pinterest email tisk

Příběh

ŠVESTKA

 JAROSLAV

Vydáno 27.4.2019, aktualizováno 20.1.2025

Dobrý den, je možno použít na švestku postřik Reldan 22,? děkuji za odpověd.

Odpovědět

přidejte sem svůj příspěvek

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Dokažte, že jste člověk a napište sem číslicemi číslo jedna.
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.


další podobné příběhy

Postřik švestek

Krejčí

Prosvihl jsem postřik proti puchrivosti a strom už kvete. Mohu to napravit? Děkuji za pomoc

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Postřik švestek

Josef Knedla

Jsem začínající pěstitel švestek.Zajímám se o postřik švestek.Kdy a na co a čím provádět potsřik od začátku roku a až do zimy.Chci si o tom udělat přehled.Nebo
kde bych se o tom názorně mohl dočíst.
Děkuji Knedla jos.Valašské Meziříčí

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Sirnatý postřik na svestku

josef

dobrý den. Chci informaci vůči zelenému povrchu větví a stromů švestek až mechovým porostům. Myslím si ,že chybí síra v ovzduší tak se ptám zdali stříkat nějakým sirnatým prostředkem kdy a jakým. Předem děkuji za odpověď josef zlín

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Postřik švestek

AnnaHonetschlagerova

Švestka má listy děravé jako síto.Co to způsobuje? Plody jsou napíchnuté s kapičkou.Mám ji ještě stříkat

Děkuji předem za odpovědˇ.Honetschlagerova

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Puchrovitost švestek

Jan Spáčil

Dobrý den, mám na zahradě starou švestku (její stáří odhaduji až na 70 let možná i více). Stále rodí a letos, znovu možná po 2 letech, se opět objevila deformace plodů, která asi odpovídá puchrovitosti švestek. Plody právě dozrávají, jsou poměrně velké ale často i z poloviny deformované, jako by zpuchřelé. Při rozpůlení se objeví dužnina zbarvená do červena v různé intenzitě, někdy jen červené žilky nebo i masivně celá dužnina kolem pecky. Přitom pecky jsou neporušené, jsou souměrně vyvinuté. Švestky jsou docela už velké, zralé, pěkně modré a poměrně sladké. Je mi líto je vyhodit a tak je i v tomto stavu konzumuju (jediný v rodině). Nevím, jestli dělám dobře z hlediska zdravotního a tak se zdvořile ptám, co s takovými švestkami dělat. Na slivovici je jich málo a o správnosti konzumace mám pochyby. Lze je použít bez rizika k jídlu nebo jen například na koláč ? Předem děkuji za radu a odpověď.
Jan Spáčil, Holešov

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět


Infekce solu medrolem
<< PŘEDCHOZÍ PŘÍSPĚVEK
Bulka bolestivá ve vnitřní tváři co to je
NÁSLEDUJÍCÍ PŘÍSPĚVEK >>

Příběh se týká článku


viz také

novinky a zajímavosti

Chcete odebírat naše novinky?


Dokažte, že jste člověk a napište sem číslicemi číslo jedna.