Smetanová omáčka na špagety

Výsledky hledání

Rychlé odkazy na obsah článku:
Rychlá smetanová omáčka
Jemná smetanová omáčka
Smetanová omáčka k masu
Smetanová omáčka k těstovinám
Smetanová omáčka na špagety
Smetanová omáčka s kuřecím masem
Smetanová omáčka s brokolicí
Smetanová omáčka s lososem
Smetanová omáčka s mletým masem
Smetanová omáčka se žampiony


Vybíráme z obsahu: Smetanová omáčka na špagety Suroviny: 400 g špaget 200 ml smetany na vaření 150 g smetanového taveného sýra 150 g tvrdého sýra 100 ml mléka ¼ lžičky chilli koření 2 lžíce čerstvé bazalky olej dle potřeby sůl a mletý... Smetanová omáčka s brokolicí Suroviny: 100 g brokolice 1 trojúhelníček taveného sýra 1 smetana ke šlehání sůl Postup: Brokolici si zvlášť uvaříme ve slané vodě. Smetanová omáčka s lososem Suroviny: 200 g lososa 300 ml smetany (33%) 50 g sýra (parmazánu stačí méně) bazalka, nejlépe čerstvá olivový olej (jenom trošku, protože losos je dost tučný) sůl Postup: Na pánev nalijeme olivový olej a zahřejeme. Smetanová omáčka s mletým masem Suroviny: 1 ks mrkve 500 g mletého masa 0,25 l smetany na vaření 1 ks řapíkatého celeru 4 stroužky česneku sůl 1 ks pálivé papričky, nebo trochu chilli 0,25 l vývaru (zeleninový,... Smetanová omáčka se žampiony Suroviny: 300 g žampionů 1 smetana ke šlehání 30 g hladké mouky 30 g másla sůl citronová šťáva voda Postup: Jde o velmi jednoduché, ale moc dobré jídlo, ke kterému ani není zapotřebí maso. Smetanová omáčka s kuřecím masem Suroviny: 300 g kuřecích prsou 250 ml smetany orientální koření sůl, pepř asi 2 lžíce másla 1 dcl kuřecího vývaru 1 dcl mléka 4 vrchovaté lžíce hladké mouky 3 lžíce griotky Postup:... Smetanová omáčka je základ pro jakoukoliv další úpravu jídel dle naší fantazie. Jemná smetanová omáčka Suroviny: 200 ml smetany 500 ml mléka 150 gramů másla 2–3 lžíce hladké mouky špetka mletého bílého pepře, soli, muškátového oříšku Postup: V hrnci si rozpustíme máslo, do kterého přisypeme hladkou mouku a orestujeme ji.

Celý článek

Zaměření článku: rychlá smetanová omáčka, jemná smetanová omáčka, smetanová omáčka k masu, smetanová omáčka k těstovinám, smetanová omáčka na špagety, smetanová omáčka s kuřecím masem, smetanová omáčka s brokolicí, smetanová omáčka s lososem, smetanová omáčka s mletým masem, smetanová omáčka se žampióny



Rychlé odkazy na obsah článku:
Milánské versus boloňské
Recept na originál milánské špagety
Milánské špagety podle Pohlreicha
Jak dělají milánské špagety Kluci v akci
Milánské špagety s mletým hovězím masem
Milánské špagety se šunkou
Milánské špagety s kuřecím masem
Milánské špagety se sýrem


Vybíráme z obsahu: Milánské špagety s mletým hovězím masem Ingredience: 500 g špaget, 100 g rajčatového protlaku, 1 lžička sladké mleté papriky, 4 rajčata, 1 cibule, 300 g mletého hovězího masa, sýr, oregano, sójová omáčka, 2 stroužky... Milánské versus boloňské Milánská omáčka ingredience: 500 g mletého masa, provensálské koření, cibule, 2 stroužky česneku, 250 g rajčatové pasty, bazalka, oregano, mletý pepř, sůl, tymián, olivový olej Technologický... Boloňská omáčka ingredience: 400 g směsi mletého vepřového masa, 2 lžíce oleje nebo sádla, 1 cibule, 1 snítka řapíkatého celeru, 1 větší mrkev, 70 g rajčatového protlaku, sůl, mletý pepř Technologický postup: Oloupejte cibuli a řapíkatý celer a oškrábejte mrkev. Necháme na mírném ohni vařit doměkka 20–30 minut (maso by mělo zkřehnout a omáčka zhoustnout), nakonec vmícháme bylinky. Milánské špagety se tradičně připravují s rajčatovou omáčkou a mletým (většinou) kuřecím masem. Vývojem tyto špagety zaznamenaly určité změny, takže existuje více receptů s různými ingrediencemi. Recept na originál milánské špagety Ingredience: 500 g špaget, 250 g rajčatové pasty, 1 cibule, 500 g kuřecího masa, 5 stroužků česneku, parmazán, sůl, mletý pepř, oregano, olivový olej Technologický postup:... Uvaříme špagety al dente, přelijeme je omáčkou a posypeme sýrem.

Celý článek

Zaměření článku: milánské špagety, omáčka, ingredience, technologický postup



Rychlé odkazy na obsah článku:
Sýrová omáčka s kuřecím masem
Sýrová omáčka k masu
Sýrová omáčka z nivy
Sýrová omáčka na těstoviny
Sýrová omáčka na špagety
Jak dělají sýrovou omáčku na těstoviny Kluci v akci
Sýrová omáčka z taveného sýra
Sýrová omáčka s brokolicí


Vybíráme z obsahu: Sýrová omáčka na špagety Suroviny: sýr s modrou plísní (nejlépe fourme nebo jemu podobný, v nejhorším případě niva) strouhaný parmezán prolisovaný česnek čerstvě mletý černý pepř máslo mletá sušená chilli paprička... Sýrová omáčka s kuřecím masem Suroviny: 300 g kuřecího masa 250 ml smetany na vaření 1 nebo 2 ks cibule (dle velikosti) 2 až 3 kostky taveného smetanového sýra 150 g nivy 1 špetka černého mletého pepře 1 špetka soli Postup: Nejprve si nadrobno nakrájejte cibuli. Když je omáčka hladká a dostatečně hustá, vsypte do ní odložené maso se zlatavou cibulí a vše smíchejte pěkně dohromady. Omáčka bez masa se pak bude hodit nejen na těstoviny, ale i třeba jen na přelití steaků či grilovaného masa. Sýrová omáčka k masu Suroviny: 1 ks nivy (cca 150 g) 200 g tvrdého sýra ½ hrnku hladké mouky 3 hrnky mléka 2 špetky soli 1 špetka mletého černého pepře Postup: Mléko nalijte do hrnce (nechte si asi ½ hrnečku na rozmíchání mouky) a dejte je na mírném plameni vařit. Pozor, omáčka rychle houstne a snadno se připálí! Sýrová omáčka z nivy Suroviny: 200 g nivy 600 ml mléka 40 g hladké mouky 40 g másla sůl pažitka Postup: V 1/3 mléka rozšlehejte mouku, zbývající 2/3 mléka přiveďte k varu, poté studené mléko s důkladně rozmíchanou... Tato omáčka se hodí k těstovinám nebo pečeným bramborám.

Celý článek

Zaměření článku: kuřecí maso, niva, těstoviny, špagety, kluci v akci, tavený sýr, brokolice



Rychlé odkazy na obsah článku:
Křenová omáčka jako od babičky
Křenová omáčka podle Pohlreicha
Křenová omáčka Kluci v akci
Křenová omáčka z krenexu
Křenová omáčka s uzeným
Křenová omáčka s hovězím masem
Křenová omáčka bez smetany
Křenová omáčka z vývaru
Křenová omáčka s bramborem
Křenová omáčka s těstovinami


Vybíráme z obsahu: Křenová omáčka však může být velkou pochoutkou, když si ji sami připravíme poctivě. Omáčka z křenu je rychlá, zdravá, chutná, a i přes použité dražší ingredience je ve výsledku levná. Křenová omáčka jako od babičky Ingredience : čerstvý křen (čím více, tím lépe), smetana, máslo, mouka, hovězí vývar nebo voda, sůl, cukr, citronová šťáva Postup : Na dvou lžících másla nebo rostlinného tuku opražíme tři lžíce hladké mouky. Někdo má dokonce radši, když má omáčka mírně hrubší konzistenci, kterou jí právě polohrubá mouka dodá. Když je omáčka řídká, zahustíme ji ještě lžící mouky rozkvedlané v troše studené vody nebo mléka. Křenová omáčka podle Pohlreicha Ingredience : 1 lžička mletého pepře, 200 ml smetany, 150 g másla, 120–200 g křenu, 2 ks cibule, 1 kostka vývaru, 3 lžíce hladké mouky, 600 ml vody, 200 ml mléka, 1 lžička soli... Křenová omáčka Kluci v akci Ingredience : 150 g másla, 3 střední cibule, 80 g hladké mouky, 800 ml masového vývaru, 200 ml smetany, sůl, mletý pepř, 100 g čerstvého křenu, 600 g šunky od kosti vcelku Postup : Máslo... Křenová omáčka z krenexu Ingredience : 2 lžíce krenexu, 1x smetana, hrnek mléka, hladká mouka, ocet, sůl, cukr Postup : Do vroucího osoleného mléka vmícháme smetanu, ve které jsme rozmíchali hladkou mouku.

Celý článek

Zaměření článku: křenová omáčka, babička, pohlreich, kluci v akci, krenex, uzené maso, hovězí maso, smetana, vývar, brambor, těstoviny, ingredience, postup, křen



Rychlé odkazy na obsah článku:
Pepřová omáčka podle Pohlreicha
Jak dělají pepřovou omáčku Kluci v akci
Studená pepřová omáčka k masu
Pepřová omáčka bez smetany
Recept na teplou pepřovou omáčku ke steakům
Pepřová omáčka ze zeleného pepře
Pepřová omáčka na vepřovou panenku


Vybíráme z obsahu: Pepřová omáčka dodává připravenému masu typickou ostřejší chuť a zajímavé aroma. Pepřová omáčka podle Pohlreicha Ingredience: 1 lžička dijonské hořčice, 100 ml 30% smetany, 100 ml suchého bílého vína, 2 lžíce zeleného pepře Technologický postup: Na pánev do výpeku z masa nalijeme smetanu a víno, provaříme 2 minuty, až se obsah zredukuje. Pepřová omáčka je vhodná pro přelití masa i přílohy. Studená pepřová omáčka k masu Ingredience: 1 kelímek bílého jogurtu, Lučina, čerstvě mletý pepř, sůl, pár kapek olivového oleje Technologický postup: Bílý jogurt nalijeme do menší misky, přidáme Lučinu a důkladně promícháme pomocí vidličky. Pepřová omáčka bez smetany Ingredience: 1 ks sýru žervé, 1 kelímek bílého jogurtu, mletý pepř, drcený pepř, sůl Technologický postup: Do výpeku na pánev přidáme žervé a bílý jogurt. Pepřová omáčka ze zeleného pepře Ingredience: 125 ml smetany, 20 g zeleného pepře, 1 lžička dijonské hořčice, 4 cl brandy, sůl, muškátový oříšek Technologický postup: Do pánve po smažení steaků nalijeme smetanu,... Pepřová omáčka na vepřovou panenku Ingredience: 500 g vepřové panenky, 2 lžíce másla, 3 lžíce hladké mouky, 1 lžíce mletého pepře, 200 ml vepřového vývaru, 200 ml smetany ke šlehání, 100 g anglické slaniny,... Mícháme, dokud omáčka nezhoustne.

Celý článek

Zaměření článku: pepřová omáčka, recept, ingredience, technologický postup



Rychlé odkazy na obsah článku:
Rajčata a zdraví
Zpracování rajčat
Sušená rajčata
Mražení rajčat
Plněná rajčata
Plněná rajčata lučinou, česnekem a bazalkou
Plněná rajčata tvarohem, ředkvičkami a pažitkou
Rajčata plněná hermelínem
Rajčata plněná masovou směsí
Rajčata plněná šlehanou nivou
Rajčata plněná tuňákem
Rajčata plněná vlašským salátem
Rajčata plněná hlívou
Rajčata ve vlastní šťávě
Rajská šťáva
Rajský protlak
Domácí kečup
Omáčka z rajčat na špagety
Rajská omáčka


Vybíráme z obsahu: Omáčka z rajčat na špagety Rajčata a špagety k sobě bezpochyby patří. Rajská omáčka Rajská omáčka patří stejně jako svíčková ke stálicím českých kuchyní. Zapomeňte však na těstoviny polité kečupem, omáčka z čerstvých rajčat je ke špagetám mnohem vhodnější. Omáčka by měla mít velmi hutnou konzistenci, asi jako hustý krém. Takto připravená rajčata jsou vhodná na pizzu, do omáček na špagety, k přípravě leča, gulášů a podobně. Servírujte ji na horké špagety a ozdobte lístky bazalky.

Celý článek

Zaměření článku: rajčata a zdraví, zpracování rajčat, sušená rajčata, plněná rajčata, rajčata ve vlastní šťávě, omáčka z rajčat na špagety, rajská omáčka, domácí kečup



Rychlé odkazy na obsah článku:
Játrová omáčka s knedlíkem
Játrová omáčka se smetanou
Játrová omáčka z kuřecích jater
Játrová omáčka z krůtích jater
Babiččina játrová omáčka
Játrová omáčka z hovězích jater
Játrová omáčka na divoko
Játrová omáčka pro děti
Játrová omáčka – videorecept


Vybíráme z obsahu: Játrová omáčka je velmi chutná a k tomu má ještě mnoho vitamínů a minerálních látek. Největší význam má díky vitamínu B12. Játrová omáčka s knedlíkem Ingredience: 500 g vepřových jater, 200 g anglické slaniny, 1 cibule, 1 l hovězího vývaru, sůl, kmín celý, pepř mletý, hladká mouka Technologický Játrová omáčka se smetanou Ingredience: 600 g vepřových jater, 1 cibule, mletý pepř, drcený kmín, vývar, 1 lžička vegety, sůl, 250 ml smetany, olej, 2 lžíce hladké mouky Technologický postup: Rozmixujeme 200 g jater. Játrová omáčka z kuřecích jater Ingredience: 500 g kuřecích jater, 2 lžíce solamylu, 2 lžíce hladké mouky, mletá sladká paprika, majoránka, mletý pepř, kmín, sůl, 1 ks masoxu Technologický postup: Játra očistíme a nakrájíme na kousky. Musíme si dát pozor na žlučový váček – jinak by nám celá omáčka zhořkla, vykrájíme i okolní blanky jater. V případě, že se nám omáčka již bude zdát zahuštěná, nemusíme použít celý půllitr. Játrová omáčka z krůtích jater Ingredience: 500 g krůtích jater, slanina, 1 cibule, 2 lžíce sladká mletá paprika, ½ lžičky chilli, sůl, hladká mouka, 250 ml smetany Technologický postup: Do kastrolu dáme do vyšší... Babiččina játrová omáčka Ingredience: 600 g vepřových jater, 1 cibule, kmín, sůl, hladká mouka, 3 lžíce oleje, 2 lžíce sladké mleté papriky, 2 lžíce sádla Technologický postup: Nakrájenou cibuli osmažíme v tlakovém hrnci do zlatova.

Celý článek

Zaměření článku: játra, vepřová, kuřecí, drůbeží, hovězí, ingredience, technologický postup




LISTOVÁNÍ
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15   Další


nabídka obchodu

Diesel Plus Plus Feminine - EDT 75 ml

Diesel Plus Plus Feminine - EDT 75 ml

Diesel Plus Plus Feminine je smetanová vůně s květinovými tóny bílé lilie. Připomíná vůně pocházející z přírody. Mléčně-exotická, delikátní, ovocně-rostlinná směs se postupně rozvíjí do zázračných a velmi sexy tónů. Diesel Plus Plus Feminine obsahuje pravé, blahodárné mléčné extrakty. Na trh byla uvedena v roce 1997....

Cena: 299 Kč
Koupit  koupit

HIPP Těstoviny Boloňské špagety BIO 250 g

HIPP Těstoviny Boloňské špagety BIO 250 g

Zeleninovo-masový příkrm Boloňské špagety je určen pro děti od ukončeného 1. roku do 3. let věku....

Cena: 79 Kč
Koupit  koupit

HIPP Baby Špagety v boloňské omáčce BIO 190 g

HIPP Baby Špagety v boloňské omáčce BIO 190 g

Baby menu Špagety v boloňské omáčce je vhodné pro děti od ukončeného 4. měsíce....

Cena: 62 Kč
Koupit  koupit

MEDIATE Špagety grahamové 400 g

MEDIATE Špagety grahamové 400 g

Grahamové špagety vás zaujmou sladší chutí než klasičtější sourozenec - celozrnné těstoviny. Jsou výbornou přílohou nebo hlavním chodem....

Cena: 29 Kč
Koupit  koupit

NUTRIFREE Špagety, bezlepkové 500 g

NUTRIFREE Špagety, bezlepkové 500 g

Perfektní gurmánský zážitek z italského jídla můžete mít i bez lepku a bez vajec. Tyto špagety jsou z kukuřičné a rýžové mouky....

Cena: 99 Kč
Koupit  koupit

Vitana, a.s. Bez lepku Rajská omáčka 65g

Vitana, a.s. Bez lepku Rajská omáčka 65g

Vitana, a.s. Bez lepku Rajská omáčka 65g....

Cena: 30 Kč
Koupit  koupit

Rapunzel Špagety celozrnné 500g-BIO

Rapunzel Špagety celozrnné 500g-BIO

Tyto celozrnné špagety z tvrdé pšenice se nelepí a nerozvářejí, navíc mají příjemnou ne výrazně „celozrnnou” chuť. Používáme je proto jako klasické špagety. Chceme-li zvýraznit přirozenou chuť celozrnných špaget, volíme omáčky s méně výraznou chutí. A naopak hutné omáčky s výraznou chutí a barvou, popřípadě se spoustou parmazánu na posypání, zamaskují i před zapřísáhlým odpůrcem zdravé výživy, že právě...

Cena: 43 Kč
Koupit  koupit

ZWERGENWIESE Bio tomatová omáčka Bolognese 340ml

ZWERGENWIESE Bio tomatová omáčka Bolognese 340ml

BIO bezlepková lahodná omáčka s kapkou jemného olivového oleje,i bez lepku a konzervantů. Vynikající doplněk k těstovinám SLENDIER. Certifikované organicky pěstované. Příprava: omáčku krátce ohřejte na pánvi a mlžete ihned servírovat s těstovinami. Vhodné pro diabetiky.Složení: 66 % drcená rajčata, 16% soja (sójová bílkovina), voda, celer, třtinový cukr, cibule, glukózový sirup, mořská sůl, slunečnicový...

Cena: 90 Kč
Koupit  koupit

ZWERGENWIESE Bio tomatová omáčka Arrabiata 340ml

ZWERGENWIESE Bio tomatová omáčka Arrabiata 340ml

BIO bezlepková lahodná omáčka s bazalkou, olivami a s peperoni bez lepku a konzervantů. Vynikající doplněk k těstovinám SLENDIER. Certifikované organicky pěstované. Vhodné pro diabetiky.Složení: 76 % rajčata * rajčatový protlak 13%,  cibule *, Pepperoni * 2%, mořská sůl, chilli ppášek.Obsah: 340mlVýživové údaje na 100 g:Energetická hodnota: 121 kJ/ 29 kcalTuk: < 0,3...

Cena: 90 Kč
Koupit  koupit

Sunfood Tamari - sojová omáčka 300 ml

Sunfood Tamari - sojová omáčka 300 ml

Tamari k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě Misa z tekutiny, která se při fermentaci misa vylučuje. Miso je fermentovaná vyzrálá...

Cena: 93 Kč
Koupit  koupit

Sunfood Tamari - sojová omáčka 700 ml

Sunfood Tamari - sojová omáčka 700 ml

Tradiční japonský výrobek Tamari k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě Misa z tekutiny, která se při fermentaci misa vylučuje. Miso...

Cena: 195 Kč
Koupit  koupit

Sunfood Tamari - sojová omáčka 175 ml

Sunfood Tamari - sojová omáčka 175 ml

Tamari tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě Misa...

Cena: 64 Kč
Koupit  koupit

ZWERGENWIESE Bio tomatová omáčka Papaya-chilli 340ml

ZWERGENWIESE Bio tomatová omáčka Papaya-chilli 340ml

BIO bezlepková lahodná omáčka s papay. chilli a kapkou jemného slunečnicového oleje,i bez lepku a konzervantů. Vynikající doplněk k těstovinám SLENDIER. Certifikované organicky pěstované. Příprava: omáčku krátce ohřejte na pánvi a mlžete ihned servírovat s těstovinami. Vhodné pro diabetiky.Složení: drcená rajčata * 60%, voda, paprika *, papája pyré * 6%, cibule *, jablečná šťáva *, mořská sůl, ocet...

Cena: 90 Kč
Koupit  koupit

Hami Příkrm špagety s hovězím a zeleninou 250 g

Hami Příkrm špagety s hovězím a zeleninou 250 g

V období kolem jednoho roku se děťátko učí jíst samo. Do jeho jídelníčku je důležité zařadit pestrou stravu bohatou na energii...

Cena: 49 Kč
Koupit  koupit

ZWERGENWIESE Bio tomatová omáčka s oregánem Toscana 340ml

ZWERGENWIESE Bio tomatová omáčka s oregánem Toscana 340ml

BIO bezlepková lahodná omáčka s oregánem, petrželí, celerem, cibulkou a kapkou jemného olivového oleje, i bez lepku a konzervantů. Vynikající doplněk k těstovinám SLENDIER. Certifikované organicky pěstované. Příprava: omáčku krátce ohřejte na pánvi a můžete ihned servírovat s těstovinami. Vhodné pro diabetiky.Složení: Rajčata * 53%, rajčatový protlak * 25%, celer *, cibule *, glukózový sirup *,...

Cena: 90 Kč
Koupit  koupit