Smetanová omáčka k masu

Výsledky hledání

Rychlé odkazy na obsah článku:
Rychlá smetanová omáčka
Jemná smetanová omáčka
Smetanová omáčka k masu
Smetanová omáčka k těstovinám
Smetanová omáčka na špagety
Smetanová omáčka s kuřecím masem
Smetanová omáčka s brokolicí
Smetanová omáčka s lososem
Smetanová omáčka s mletým masem
Smetanová omáčka se žampiony


Vybíráme z obsahu: Smetanová omáčka k masu Suroviny: 1 kostku bujónu 1 dl smetany na šlehání 1 špetku čerstvého mletého pepře 1 kávovou lžičku zeleného pepře 2 dl vody 2 ks taveného sýra Postup: Asi ve 2 dcl vody rozpustíme podle... Smetanová omáčka s lososem Suroviny: 200 g lososa 300 ml smetany (33%) 50 g sýra (parmazánu stačí méně) bazalka, nejlépe čerstvá olivový olej (jenom trošku, protože losos je dost tučný) sůl Postup: Na pánev nalijeme olivový olej a zahřejeme. Smetanová omáčka s brokolicí Suroviny: 100 g brokolice 1 trojúhelníček taveného sýra 1 smetana ke šlehání sůl Postup: Brokolici si zvlášť uvaříme ve slané vodě. Smetanová omáčka s mletým masem Suroviny: 1 ks mrkve 500 g mletého masa 0,25 l smetany na vaření 1 ks řapíkatého celeru 4 stroužky česneku sůl 1 ks pálivé papričky, nebo trochu chilli 0,25 l vývaru (zeleninový,... Smetanová omáčka se žampiony Suroviny: 300 g žampionů 1 smetana ke šlehání 30 g hladké mouky 30 g másla sůl citronová šťáva voda Postup: Jde o velmi jednoduché, ale moc dobré jídlo, ke kterému ani není zapotřebí maso. Smetanová omáčka s kuřecím masem Suroviny: 300 g kuřecích prsou 250 ml smetany orientální koření sůl, pepř asi 2 lžíce másla 1 dcl kuřecího vývaru 1 dcl mléka 4 vrchovaté lžíce hladké mouky 3 lžíce griotky Postup:... Smetanová omáčka na špagety Suroviny: 400 g špaget 200 ml smetany na vaření 150 g smetanového taveného sýra 150 g tvrdého sýra 100 ml mléka ¼ lžičky chilli koření 2 lžíce čerstvé bazalky olej dle potřeby sůl a mletý... Rychlá smetanová omáčka Suroviny: ½ l sladké smetany nebo mléka 30 g mouky ⅛ l smetany na rozkvedlání mouky sůl Postup: Smetanu nebo mléko přivedeme do varu.

Celý článek

Zaměření článku: rychlá smetanová omáčka, jemná smetanová omáčka, smetanová omáčka k masu, smetanová omáčka k těstovinám, smetanová omáčka na špagety, smetanová omáčka s kuřecím masem, smetanová omáčka s brokolicí, smetanová omáčka s lososem, smetanová omáčka s mletým masem, smetanová omáčka se žampióny



Rychlé odkazy na obsah článku:
Žampiony v české kuchyni
Žampionová omáčka podle Pohlreicha
Žampionová omáčka na těstoviny
Žampionová omáčka s kuřecím masem
Smetanová žampionová omáčka
Žampionová omáčka s masem


Vybíráme z obsahu: Smetanová žampionová omáčka Ingredience : 350–500 g žampionů, troška oleje, sůl, 250 g kysané smetany, hladká mouka, dle potřeby mletý kmín či houbové koření, 3 stroužky česneku Postup : Očištěné a nakrájené... Omáčka je hustá kapalina podávaná k jídlu nebo používaná při jeho přípravě. Latinsky se řekne omáčka salsus (znamená osolený), z čehož je odvozeno toto slovo v mnoha jazycích, například ve francouzštině a v angličtině. Žampionová omáčka podle Pohlreicha Ingredience : kuře, 1 cibule, 150 g žampionů, 3 lžíce oleje, 3 lžíce másla, hladká mouka, 200 ml světlého piva (ideálně plzeňského), 700 ml kuřecího vývaru, citronová šťáva,... Žampionová omáčka na těstoviny Ingredience : půl cibule, 3 rajčata, 10 oliv, 3 stroužky česneku, 1 lžička provensálského koření, Tabasco, půl papriky, 1 špetka pepře, 1 špetka soli, 100 g žampionů, 1 dl červeného... Žampionová omáčka s kuřecím masem Ingredience : 1 konzerva sterilovaných žampionů, 1/4 pórku, 1 kelímek smetany ke šlehání, 4 lžíce oleje, 500 g kuřecích prsou, 3–4 balíčky taveného sýra (trojúhelníčkový),... V případě, že není sýrová omáčka se žampiony dost hustá, přidáme sýr nebo ji zahustíme hotovou jíškou. Po vychladnutí omáčka zhoustne ještě více.

Celý článek

Zaměření článku: omáčka, žampiony, kuchyně, pohlreich, těstoviny, maso, smetana



Rychlé odkazy na obsah článku:
Pepřová omáčka podle Pohlreicha
Jak dělají pepřovou omáčku Kluci v akci
Studená pepřová omáčka k masu
Pepřová omáčka bez smetany
Recept na teplou pepřovou omáčku ke steakům
Pepřová omáčka ze zeleného pepře
Pepřová omáčka na vepřovou panenku


Vybíráme z obsahu: Studená pepřová omáčka k masu Ingredience: 1 kelímek bílého jogurtu, Lučina, čerstvě mletý pepř, sůl, pár kapek olivového oleje Technologický postup: Bílý jogurt nalijeme do menší misky, přidáme Lučinu a důkladně promícháme pomocí vidličky. Pepřová omáčka dodává připravenému masu typickou ostřejší chuť a zajímavé aroma. Pepřová omáčka podle Pohlreicha Ingredience: 1 lžička dijonské hořčice, 100 ml 30% smetany, 100 ml suchého bílého vína, 2 lžíce zeleného pepře Technologický postup: Na pánev do výpeku z masa nalijeme smetanu a víno, provaříme 2 minuty, až se obsah zredukuje. Pepřová omáčka je vhodná pro přelití masa i přílohy. Pepřová omáčka bez smetany Ingredience: 1 ks sýru žervé, 1 kelímek bílého jogurtu, mletý pepř, drcený pepř, sůl Technologický postup: Do výpeku na pánev přidáme žervé a bílý jogurt. Pepřová omáčka ze zeleného pepře Ingredience: 125 ml smetany, 20 g zeleného pepře, 1 lžička dijonské hořčice, 4 cl brandy, sůl, muškátový oříšek Technologický postup: Do pánve po smažení steaků nalijeme smetanu,... Pepřová omáčka na vepřovou panenku Ingredience: 500 g vepřové panenky, 2 lžíce másla, 3 lžíce hladké mouky, 1 lžíce mletého pepře, 200 ml vepřového vývaru, 200 ml smetany ke šlehání, 100 g anglické slaniny,... Mícháme, dokud omáčka nezhoustne.

Celý článek

Zaměření článku: pepřová omáčka, recept, ingredience, technologický postup



Rychlé odkazy na obsah článku:
Sýrová omáčka s kuřecím masem
Sýrová omáčka k masu
Sýrová omáčka z nivy
Sýrová omáčka na těstoviny
Sýrová omáčka na špagety
Jak dělají sýrovou omáčku na těstoviny Kluci v akci
Sýrová omáčka z taveného sýra
Sýrová omáčka s brokolicí


Vybíráme z obsahu: Sýrová omáčka k masu Suroviny: 1 ks nivy (cca 150 g) 200 g tvrdého sýra ½ hrnku hladké mouky 3 hrnky mléka 2 špetky soli 1 špetka mletého černého pepře Postup: Mléko nalijte do hrnce (nechte si asi ½ hrnečku na rozmíchání mouky) a dejte je na mírném plameni vařit. Sýrová omáčka s kuřecím masem Suroviny: 300 g kuřecího masa 250 ml smetany na vaření 1 nebo 2 ks cibule (dle velikosti) 2 až 3 kostky taveného smetanového sýra 150 g nivy 1 špetka černého mletého pepře 1 špetka soli Postup: Nejprve si nadrobno nakrájejte cibuli. Když je omáčka hladká a dostatečně hustá, vsypte do ní odložené maso se zlatavou cibulí a vše smíchejte pěkně dohromady. Omáčka bez masa se pak bude hodit nejen na těstoviny, ale i třeba jen na přelití steaků či grilovaného masa. Pozor, omáčka rychle houstne a snadno se připálí! Sýrová omáčka z nivy Suroviny: 200 g nivy 600 ml mléka 40 g hladké mouky 40 g másla sůl pažitka Postup: V 1/3 mléka rozšlehejte mouku, zbývající 2/3 mléka přiveďte k varu, poté studené mléko s důkladně rozmíchanou... Tato omáčka se hodí k těstovinám nebo pečeným bramborám. Sýrová omáčka na těstoviny Suroviny: 100 g nivy 100 g lerdameru 2 ks taveného sýra 1 cibule ½ pórku 1 stroužek česneku (může být více) 20 g másla 250 ml smetany (31 %) ½ lžičky provensálského koření sůl Postup:...

Celý článek

Zaměření článku: kuřecí maso, niva, těstoviny, špagety, kluci v akci, tavený sýr, brokolice



Rychlé odkazy na obsah článku:
Játrová omáčka s knedlíkem
Játrová omáčka se smetanou
Játrová omáčka z kuřecích jater
Játrová omáčka z krůtích jater
Babiččina játrová omáčka
Játrová omáčka z hovězích jater
Játrová omáčka na divoko
Játrová omáčka pro děti
Játrová omáčka – videorecept


Vybíráme z obsahu: Játrová omáčka je velmi chutná a k tomu má ještě mnoho vitamínů a minerálních látek. Největší význam má díky vitamínu B12. Játrová omáčka s knedlíkem Ingredience: 500 g vepřových jater, 200 g anglické slaniny, 1 cibule, 1 l hovězího vývaru, sůl, kmín celý, pepř mletý, hladká mouka Technologický Játrová omáčka se smetanou Ingredience: 600 g vepřových jater, 1 cibule, mletý pepř, drcený kmín, vývar, 1 lžička vegety, sůl, 250 ml smetany, olej, 2 lžíce hladké mouky Technologický postup: Rozmixujeme 200 g jater. Játrová omáčka z kuřecích jater Ingredience: 500 g kuřecích jater, 2 lžíce solamylu, 2 lžíce hladké mouky, mletá sladká paprika, majoránka, mletý pepř, kmín, sůl, 1 ks masoxu Technologický postup: Játra očistíme a nakrájíme na kousky. Musíme si dát pozor na žlučový váček – jinak by nám celá omáčka zhořkla, vykrájíme i okolní blanky jater. V případě, že se nám omáčka již bude zdát zahuštěná, nemusíme použít celý půllitr. Játrová omáčka z krůtích jater Ingredience: 500 g krůtích jater, slanina, 1 cibule, 2 lžíce sladká mletá paprika, ½ lžičky chilli, sůl, hladká mouka, 250 ml smetany Technologický postup: Do kastrolu dáme do vyšší... Babiččina játrová omáčka Ingredience: 600 g vepřových jater, 1 cibule, kmín, sůl, hladká mouka, 3 lžíce oleje, 2 lžíce sladké mleté papriky, 2 lžíce sádla Technologický postup: Nakrájenou cibuli osmažíme v tlakovém hrnci do zlatova.

Celý článek

Zaměření článku: játra, vepřová, kuřecí, drůbeží, hovězí, ingredience, technologický postup



Rychlé odkazy na obsah článku:
Křenová omáčka jako od babičky
Křenová omáčka podle Pohlreicha
Křenová omáčka Kluci v akci
Křenová omáčka z krenexu
Křenová omáčka s uzeným
Křenová omáčka s hovězím masem
Křenová omáčka bez smetany
Křenová omáčka z vývaru
Křenová omáčka s bramborem
Křenová omáčka s těstovinami


Vybíráme z obsahu: Křenová omáčka však může být velkou pochoutkou, když si ji sami připravíme poctivě. Omáčka z křenu je rychlá, zdravá, chutná, a i přes použité dražší ingredience je ve výsledku levná. Křenová omáčka jako od babičky Ingredience : čerstvý křen (čím více, tím lépe), smetana, máslo, mouka, hovězí vývar nebo voda, sůl, cukr, citronová šťáva Postup : Na dvou lžících másla nebo rostlinného tuku opražíme tři lžíce hladké mouky. Někdo má dokonce radši, když má omáčka mírně hrubší konzistenci, kterou jí právě polohrubá mouka dodá. Když je omáčka řídká, zahustíme ji ještě lžící mouky rozkvedlané v troše studené vody nebo mléka. Křenová omáčka podle Pohlreicha Ingredience : 1 lžička mletého pepře, 200 ml smetany, 150 g másla, 120–200 g křenu, 2 ks cibule, 1 kostka vývaru, 3 lžíce hladké mouky, 600 ml vody, 200 ml mléka, 1 lžička soli... Křenová omáčka Kluci v akci Ingredience : 150 g másla, 3 střední cibule, 80 g hladké mouky, 800 ml masového vývaru, 200 ml smetany, sůl, mletý pepř, 100 g čerstvého křenu, 600 g šunky od kosti vcelku Postup : Máslo... Křenová omáčka z krenexu Ingredience : 2 lžíce krenexu, 1x smetana, hrnek mléka, hladká mouka, ocet, sůl, cukr Postup : Do vroucího osoleného mléka vmícháme smetanu, ve které jsme rozmíchali hladkou mouku.

Celý článek

Zaměření článku: křenová omáčka, babička, pohlreich, kluci v akci, krenex, uzené maso, hovězí maso, smetana, vývar, brambor, těstoviny, ingredience, postup, křen



Rychlé odkazy na obsah článku:
Rajská omáčka - recept
Pravá rajská omáčka z rajčat
Nejlepší rajská omáčka s hovězím masem
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rajská omáčka z protlaku
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Rajská omáčka pro děti
Rajská omáčka bez masa


Vybíráme z obsahu: Pod spojením rajská omáčka si určitě každý z nás představí úplně něco jiného. Někdo si hned vybaví tu červenou omáčku ze školní jídelny, které se leckdy jen rajská omáčka říkalo, někdo si připomene tu úžasnou voňavou „rajskou“ od babičky. Rajská omáčka - recept Jak jsem již naznačila, rajskou omáčku můžete připravit hned několika způsoby: někdo preferuje omáčku připravenou z čerstvých rajčat, jiný raději zvolí již hotový domácí či kupovaný rajský... Pravá rajská omáčka z rajčat Ingredience: 1 kg čerstvých rajčat 1 kg hovězího masa zadního 2 kusy cibule 250 ml smetany na vaření 5 kusů nového koření 5 kusů celého pepře 3 kusy bobkového listu 100 ml oleje na smažení... Nejlepší rajská omáčka s hovězím masem Ingredience: 1 kg hovězího masa zadního 2 cibule 1 rajský protlak 100 g kečupu 2 perníky se švestkovou marmeládou 100 ml smetany na vaření 3 kusy bobkového listu 5 kusů... Poté maso vyjměte a omáčku přeceďte přes síto (zbavíte se tak koření a případných hrudek a omáčka bude opravdu jemná). Rajská omáčka s masovými kuličkami Ingredience: 1 kg mletého hovězího masa nebo míchaného mletého masa 100 g vařené rýže 2 cibule 1 rajský protlak 100 g kečupu 2 perníky se švestkovou marmeládou 100 ml smetany... Rajská omáčka z protlaku Ingredience: 1 kg hovězího masa zadního 1 cibule 2 rajské protlaky 3 kusy bobkového listu 7 kusů nového koření 7 kusů celého černého pepře 3 kusy hřebíčku olej na smažení cibulky 100 g...

Celý článek

Zaměření článku: rajská omáčka, rajčata, rajský protlak, hovězí maso, mleté maso, masové kuličky, plněné papriky, recepty, postup, ingredience




LISTOVÁNÍ
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15   Další


nabídka obchodu

Diesel Plus Plus Feminine - EDT 75 ml

Diesel Plus Plus Feminine - EDT 75 ml

Diesel Plus Plus Feminine je smetanová vůně s květinovými tóny bílé lilie. Připomíná vůně pocházející z přírody. Mléčně-exotická, delikátní, ovocně-rostlinná směs se postupně rozvíjí do zázračných a velmi sexy tónů. Diesel Plus Plus Feminine obsahuje pravé, blahodárné mléčné extrakty. Na trh byla uvedena v roce 1997....

Cena: 299 Kč
Koupit  koupit

MARS Kitekat kapsičky s lososem 100 g

MARS Kitekat kapsičky s lososem 100 g

Kitekat kapsa s lososem perfektně poskytuje Vaší kočce kompletní dávku potravy. Díky lososovému masu, který obsahuje mastné kyseliny Omega-3 a Omega-6....

Cena: 13 Kč
Koupit  koupit

Vitana, a.s. Bez lepku Rajská omáčka 65g

Vitana, a.s. Bez lepku Rajská omáčka 65g

Omáčka z bestsellerů s tradiční recepturou v bezlepkovém provedení. 3-4 porce, sypká forma. Garantování bezlepkovosti, bez přidaného glutamátu, bez konzervantů, přirozeně neobsahující mléko....

Cena: 30 Kč
Koupit  koupit

Lien Ying Bambusové výhonky 170g

Lien Ying Bambusové výhonky 170g

Jemný, mirně aromatický bambus. Vhodné k masu i zeleninovým pokrmům, salátům. Bambusové výhonky jsou velmi oblíbenou přísadou v kuchyni. Složení: bambusové výhonky, voda, kyselina citrónováObsah: 170gZemě původu: mimo EUVýživové údaje na 100g:Energie 53kJ / 13kcaltuk 0,2g- Z toho saturovaný 0gsacharidy 0,7g- Z toho Cukry 0,6gbílkoviny 1,5gsůl 0,02 g...

Cena: 43 Kč
Koupit  koupit

Rinatura Bujón hovězí v prášku bezlepkový BIO 125g

Rinatura Bujón hovězí v prášku bezlepkový BIO 125g

Předpřipravený potravinářský produkt na přípravu polévek, omáček, šťáv k masu nebo sloužící jako dochucovadlo. Obsahuje mnoho chutných ingrediencí a nově jej najdete v prášku. Složení: mořská sůl, bezlepkový škrob, přírodní aroma, hovězí tuk 3%, cibule, karamel, hovězí prášek, koření, byliny, maltodextrin, oxid křemičitýObsah: 125gZemě původu: NěmeckoVýživové údaje na 100g:Energie 650kJ...

Cena: 60 Kč
Koupit  koupit

Rinatura Bujón kuřecí v prášku bezlepkový BIO 125g

Rinatura Bujón kuřecí v prášku bezlepkový BIO 125g

Předpřipravený potravinářský produkt na přípravu polévek, omáček, šťáv k masu nebo sloužící jako dochucovadlo. Obsahuje mnoho chutných ingrediencí a nově jej najdete i v prášku. Složení: mořská sůl, bezlepkový pšeničný škrob, třtinový cukr, extrakt z kuřecího masa 2,7%, kuřecí tuk 2%, cibule, přírodníaroma, byliny, koření, přírodní aroma koření, oxid křemičitýObsah: 125gZemě původu:...

Cena: 65 Kč
Koupit  koupit

Sonnentor Frankyho koření na Barbecue bio 35g

Sonnentor Frankyho koření na Barbecue bio 35g

Grilování se těší oblibě po celém světě. Dobré jídlo a společnost jsou přitom stejně důležité, jako výzva dodat hovězímu, vepřovému, jehněčímu či kuřecímu masu zcela výjimečnou osobitou chuť. Paprika, česnek, rajčata, pepř, chilli a spousta bylinek se zcela jistě postarají o nezapomenutelný chuťový zážitek. Možné použít jako koření , a nebo ještě lépe - smíchat s olejem a vytvořit tak skvělou marinádu.Složení:...

Cena: 67 Kč
Koupit  koupit

ZWERGENWIESE Bio tomatová omáčka Bolognese 340ml

ZWERGENWIESE Bio tomatová omáčka Bolognese 340ml

BIO bezlepková lahodná omáčka s kapkou jemného olivového oleje,i bez lepku a konzervantů. Vynikající doplněk k těstovinám SLENDIER. Certifikované organicky pěstované. Příprava: omáčku krátce ohřejte na pánvi a mlžete ihned servírovat s těstovinami. Vhodné pro diabetiky.Složení: 66 % drcená rajčata, 16% soja (sójová bílkovina), voda, celer, třtinový cukr, cibule, glukózový sirup, mořská sůl, slunečnicový...

Cena: 90 Kč
Koupit  koupit

ZWERGENWIESE Bio tomatová omáčka Arrabiata 340ml

ZWERGENWIESE Bio tomatová omáčka Arrabiata 340ml

BIO bezlepková lahodná omáčka s bazalkou, olivami a s peperoni bez lepku a konzervantů. Vynikající doplněk k těstovinám SLENDIER. Certifikované organicky pěstované. Vhodné pro diabetiky.Složení: 76 % rajčata * rajčatový protlak 13%,  cibule *, Pepperoni * 2%, mořská sůl, chilli ppášek.Obsah: 340mlVýživové údaje na 100 g:Energetická hodnota: 121 kJ/ 29 kcalTuk: < 0,3...

Cena: 90 Kč
Koupit  koupit

Sunfood Tamari - sojová omáčka 300 ml

Sunfood Tamari - sojová omáčka 300 ml

Tamari k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě Misa z tekutiny, která se při fermentaci misa vylučuje. Miso je fermentovaná vyzrálá...

Cena: 93 Kč
Koupit  koupit

Sonnentor Koření na rýži mistra Wonga bio 40g

Sonnentor Koření na rýži mistra Wonga bio 40g

V rýži se ukrývá životní síla Asie. „Koření na rýži mistra Wonga“ zaujme svou teplou exotickou chutí a postará se o napínavou změnu rýžového pokrmu. Podusí-li se koření od počátku spolu s rýží, červená řepa a kousky mrkve vykouzlí chutné barevné tečky. Skořice, zázvor a křížový kmín udělají z běžné přílohy k zelenině, masu a curry překvapivý chuťový zážitek. Pro všechny, kteří holdují dobrému jídlu...

Cena: 67 Kč
Koupit  koupit

Sunfood Tamari - sojová omáčka 700 ml

Sunfood Tamari - sojová omáčka 700 ml

Tradiční japonský výrobek Tamari k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě Misa z tekutiny, která se při fermentaci misa vylučuje. Miso...

Cena: 195 Kč
Koupit  koupit

Sonnentor Badyán bio 25g

Sonnentor Badyán bio 25g

Badyán – „krása a kořeněná chuť v jednom“ - s jeho osmicípými, hvězdicovitými plody je badyán bezesporu nejhezčím kořením na trhu. A ještě k tomu dobře chutná. Sladké aroma, které se blíží fenyklovému, ale je o trochu ostřejší, se dobře hodí do sladkého pečiva a do kompotu. V čínské kuchyni se s badyánem a sojovou omáčkou připravují polévky, dušené kuře, vepřové maso a kachna. Také ve Vietnamu rádi...

Cena: 51 Kč
Koupit  koupit

Sunfood Tamari - sojová omáčka 175 ml

Sunfood Tamari - sojová omáčka 175 ml

Tamari tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě Misa...

Cena: 64 Kč
Koupit  koupit

Sonnentor Rozmarýn řezaný bio 25g

Sonnentor Rozmarýn řezaný bio 25g

Pokud člověk ucítí vůni rozmarýnu, začne jeho myšlenková cesta na dovolenou ke středozemnímu moři často rychleji, než je mu příjemné. Bylinná vůně a pepřově pryskyřičná chuť rozmarýnu stojí za to. Využití: Zelené, jehličkovité lístky zjemňují italské zeleninové a rajčatové pokrmy , při jejichž přípravě je radno nešetřit olivovým olejem. Je jedno, jestli středomořská nebo klasická příprava, snítky rozmarýnu...

Cena: 51 Kč
Koupit  koupit

teplota u psa   |    přídavná jména cvičení   |    dna co jíst   |    krevní tlak podle věku   |    ženská obřízka   |    aulin   |    rajská omáčka jednoduchý   |    bravecto