Protlak

Výsledky hledání

Rychlé odkazy na obsah článku:
Rychlá rajská polévka
Italská rajská polévka
Rajská polévka z rajčat
Rajská polévka z protlaku
Rajská polévka pro děti
Rajská polévka s těstovinami
Rajská polévka s kapáním
Rajská polévka s noky


Vybíráme z obsahu: Rajska polevka z protlaku Ingredience 4 dkg masla, 1,5 l vody, 1 rajsky protlak, 4 dkg cibule, 6 dkg hladke mouky, 2 dl mleka, podle chuti spetku soli a spetku cukru, podle potreby ryzi Postup Cibuli oloupeme a nakrajime na jemno. Rychla rajska polevka Ingredience 1 vetsi rajcatovy protlak, 1 cibule, 1,5 l vody, 500 ml mleka, 2 hrsti polevkovych nudli, 1 lzice oleje, 1 kostka bujonu, 1 lzicka vegety, 1 snitka libecku Postup Na oleji zpenime cibuli‚ pridame protlak, vodu‚ bujon a vegetu. Rajská polévka z protlaku Ingredience: 4 dkg másla, 1,5 l vody, 1 rajský protlak, 4 dkg cibule, 6 dkg hladké mouky, 2 dl mléka, podle chuti špetku soli a špetku cukru, podle potřeby rýži Postup : Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Rychlá rajská polévka Ingredience : 1 větší rajčatový protlak, 1 cibule, 1,5 l vody, 500 ml mléka, 2 hrsti polévkových nudlí, 1 lžíce oleje, 1 kostka bujonu, 1 lžička vegety, 1 snítka libečku Postup : Na oleji zpěníme cibuli‚ přidáme protlak, vodu‚ bujon a vegetu. Italská rajská polévka Ingredience : 1 l vody, 2–4 lžíce rajčatového protlaku, 150 g vařených nudlí nebo jiných těstovin, 5 kuliček celého pepře, 3 kuličky nového koření, 1 bobkový list, 1 skořice, 1 menší cibule,... Ocet, cukr, sůl Na jíšku : 2 lžíce hladké mouky, 2 lžíce másla, čerstvá bazalka na ozdobu Postup: Do vody dáme vařit rajčatový protlak, cibuli překrojenou na dvě půlky a koření. Poté do polévky přidáme rajský protlak, osolíme a dobře povaříme. Rajskou polévku z protlaku podáváme s uvařenou rýží.

Celý článek

Zaměření článku: rajská polévka, italská, rychlá, rajčata, protlak, děti, těstoviny, kapání, noky, postup, ingredience, zpracování rajčat recepty



Rychlé odkazy na obsah článku:
Jednoduchá rajská z protlaku
Rajská omáčka Albert
Jak dělají rajskou Kluci v akci
Omáčka z rajských jablek


Vybíráme z obsahu: Jednoduchá rajská z protlaku Ingredience : 1 plátek čerstvého másla (celou chuť omáčky pozvedne), 1 lžíce olivového oleje, 2 cibule jemně pokrájené, divoké koření (2 bobkové listy, 4 ks nového koření, 4 ks celého... Pepře), 2 lžíce hladké mouky na jíšku (celozrnnou nebo kombinaci hladké a celozrnné), rajský protlak, 1 lžíce přírodního třtinového cukru (nebo cukru krystal), vývar z masa nebo bujónová kostka, sůl, sušený... Cibulkovou jíšku zředíme rajčatovým protlakem a vývarem či vodou a dobře promícháme, aby se jíška stala hladkou, čímž se utvoří celý základ omáčky. Hřebíčky), 100 ml oleje, lžíce cukru, 200 g rajského protlaku, 1 200 ml masového vývaru, sůl, pepř, 80 g másla, citrónová šťáva Ingredience na houskové knedlíky : ½ starší veky, 20 g droždí, 1 lžička krupicového... Do téhož kastrolu s výpekem vložíme na kostičky pokrájený špek, vypečeme dorůžova, přidáme zeleninu a orestujeme do zlatohněda, vložíme koření, zasypeme cukrem, zarestujeme, přidáme rajský protlak, zarestujeme,... Jednoducha rajska z protlaku Ingredience 1 platek cerstveho masla celou chut omacky pozvedne, 1 lzice olivoveho oleje, 2 cibule jemne pokrajene, divoke koreni 2 bobkove listy, 4 ks noveho koreni, 4 ks celeho... Pepre, 2 lzice hladke mouky na jisku celozrnnou nebo kombinaci hladke a celozrnne, rajsky protlak, 1 lzice prirodniho trtinoveho cukru nebo cukru krystal, vyvar z masa nebo bujonova kostka, sul, suseny tymian... Cibulkovou jisku zredime rajcatovym protlakem a vyvarem ci vodou a dobre promichame, aby se jiska stala hladkou, cimz se utvori cely zaklad omacky.

Celý článek

Zaměření článku: rajská omáčka jednoduchý recept, protlak, vývar, maso, knedlík, koření, kluci v akci, albert, rettigová



Rychlé odkazy na obsah článku:
Rajská omáčka - recept
Pravá rajská omáčka z rajčat
Nejlepší rajská omáčka s hovězím masem
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rajská omáčka z protlaku
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Rajská omáčka pro děti
Rajská omáčka bez masa


Vybíráme z obsahu: Rajska omacka z protlaku Ingredience 1 kg hoveziho masa zadniho 1 cibule 2 rajske protlaky 3 kusy bobkoveho listu 7 kusu noveho koreni 7 kusu celeho cerneho pepre 3 kusy hrebicku olej na smazeni cibulky 100 g... Rajská omáčka z protlaku Ingredience: 1 kg hovězího masa zadního 1 cibule 2 rajské protlaky 3 kusy bobkového listu 7 kusů nového koření 7 kusů celého černého pepře 3 kusy hřebíčku olej na smažení cibulky 100 g... Protlak, někdo si ji připraví z hovězího, někdo z mletého masa, někdo ji podává s plněnými paprikami. Nejlepší rajská omáčka s hovězím masem Ingredience: 1 kg hovězího masa zadního 2 cibule 1 rajský protlak 100 g kečupu 2 perníky se švestkovou marmeládou 100 ml smetany na vaření 3 kusy bobkového listu 5 kusů... Ve větším hrnci nechte zpěnit cibuli na oleji, na cibuli dejte zatáhnout maso z obou stran, poté přidejte asi 1 litr vody, rajský protlak, kečup, koření a perník nalámaný na kousky. Rajská omáčka s masovými kuličkami Ingredience: 1 kg mletého hovězího masa nebo míchaného mletého masa 100 g vařené rýže 2 cibule 1 rajský protlak 100 g kečupu 2 perníky se švestkovou marmeládou 100 ml smetany... Poté přidejte asi 1 litr vody, rajský protlak, kečup, koření a perník nalámaný na kousky (použijte ho i s čokoládou a marmeládou). Přidejte rajské protlaky a dál krátce smažte.

Celý článek

Zaměření článku: rajská omáčka, rajčata, rajský protlak, hovězí maso, mleté maso, masové kuličky, plněné papriky, recepty, postup, ingredience



Rychlé odkazy na obsah článku:
Recept na salsa verde
Sýrová salsa verde


Vybíráme z obsahu: Hrubozrnné hořčice kremžské nebo francouzské případně pro zahuštění střída z housky feferonky rajský protlak Postup: Dávku surovin nemusíte 100% dodržovat, řiďte se především vlastními chuťovými buňkami. Hrubozrnne horcice kremzske nebo francouzske pripadne pro zahusteni strida z housky feferonky rajsky protlak Postup Davku surovin nemusite 100 dodrzovat, ridte se predevsim vlastnimi chutovymi bunkami.

Celý článek

Zaměření článku: salsa verde, sýrová, recept, bylinková omáčka, zelená omáčka



Rychlé odkazy na obsah článku:
Výborná fazolová polévka od babičky
Fazolová polévka s klobásou
Fazolová polévka s uzeným
Fazolová polévka z konzervy
Červená fazolová polévka
Mexická fazolová polévka


Vybíráme z obsahu: Dochucujeme solí a dalšími přísadami, jako je kečup, rajský protlak, paprika, kari koření a mléko, jogurt nebo smetana. Červená fazolová polévka Ingredience: 300 g bílých fazolí, 250 g anglické slaniny, 1 cibule, 1/2 lžičky sladké papriky, mrkev, celer, petržel, sůl, pepř, 1 masox, 1 rajčatový protlak, cukr, 4 párky, petrželka... Přidáme nakrájenou cibuli, zeleninu, sůl, pepř, papriku, masox, rajčatový protlak a trochu cukru. 1 ks mrkve, 1 polévková lžíce rajčatového protlaku, 2 polévkové lžíce olivového oleje, 4 polévkové lžíce kysané smetany, 800 ml zeleninového vývaru, 1 stroužek česneku, na ozdobu 1 špetka petrželové nati,... Přidejte fazole, rajčatový protlak, vývar a na mírném ohni povařte asi 30 minut. Dochucujeme soli a dalsimi prisadami, jako je kecup, rajsky protlak, paprika, kari koreni a mleko, jogurt nebo smetana. Cervena fazolova polevka Ingredience 300 g bilych fazoli, 250 g anglicke slaniny, 1 cibule, 1 2 lzicky sladke papriky, mrkev, celer, petrzel, sul, pepr, 1 masox, 1 rajcatovy protlak, cukr, 4 parky, petrzelka... Pridame nakrajenou cibuli, zeleninu, sul, pepr, papriku, masox, rajcatovy protlak a trochu cukru.

Celý článek

Zaměření článku: fazolová polévka, recept, klobása, uzené maso, konzerva, červené fazole, ingredience, postup



Rychlé odkazy na obsah článku:
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Vánoční rybí polévka z kapra
Rybí polévka z tresky
Rybí polévka z lososa
Rybí polévka z filé
Norská rybí polévka


Vybíráme z obsahu: Rybí polévka z tresky Suroviny: 1,5 l vody 300 g rybího filé z tresky 100 ml kysané smetany 50 g másla 2 cibule olej 1 citron 3 rajčata 1 mrkev 2 papriky 1 rajský protlak sůl, pepř, petrželka Postup: Rybí filé z tresky dáme vařit do osolené vody. Poté přidáme rajský protlak, vývar z tresky, trošku citronové šťávy a vaříme asi 10 minut. Rybi polevka z tresky Suroviny 1,5 l vody 300 g rybiho file z tresky 100 ml kysane smetany 50 g masla 2 cibule olej 1 citron 3 rajcata 1 mrkev 2 papriky 1 rajsky protlak sul, pepr, petrzelka Postup Rybi file z tresky dame varit do osolene vody. Pote pridame rajsky protlak, vyvar z tresky, trosku citronove stavy a varime asi 10 minut.

Celý článek

Zaměření článku: rybí polévka, vánoční, kapra, zdeňka pohlreicha, tresky, lososa, file, norská



Rychlé odkazy na obsah článku:
Plněné papriky pečené v troubě
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Plněné papriky se sýrem
Plněné papriky bez masa
Jak je dělají „kluci v akci‟
Jak je dělá Halina Pawlovská
Vhodné přílohy


Vybíráme z obsahu: Ingredience na omáčku : 2 lžíce oleje (nejlépe olivového), 240 g rajčatového protlaku, 2 lžíce hladké mouky nebo lžíce solamylu, 1/4 až 1/2 l hovězího či zeleninového vývaru nebo vody, 1 cibule, 4 kuličky celého... Přidáme šťávu z pečených paprik, protlak, sůl a kousky perníku. Ingredience na omáčku : olej, 2 cibule, divoké koření (celý pepř, nové koření, bobkový list), 1 rajský protlak, 1 plechovka loupaných rajčat, 4 čerstvá rajčata, sůl, trocha cukru, chléb (na podávání). V kastrolu nebo kotlíku orestujeme na oleji cibuli dozlatova, přidáme odkrojené špičky, plněné papriky, které opečeme ze všech stran, pak „zarestujeme‟ rajský protlak, přidáme koření, nakrájená čerstvá rajčata a plechovku loupaných rajčat. Ingredience na omacku 2 lzice oleje nejlepe olivoveho, 240 g rajcatoveho protlaku, 2 lzice hladke mouky nebo lzice solamylu, 1 4 az 1 2 l hoveziho ci zeleninoveho vyvaru nebo vody, 1 cibule, 4 kulicky celeho... Pridame stavu z pecenych paprik, protlak, sul a kousky perniku. Ingredience na omacku olej, 2 cibule, divoke koreni cely pepr, nove koreni, bobkovy list, 1 rajsky protlak, 1 plechovka loupanych rajcat, 4 cerstva rajcata, sul, trocha cukru, chleb na podavani. V kastrolu nebo kotliku orestujeme na oleji cibuli dozlatova, pridame odkrojene spicky, plnene papriky, ktere opeceme ze vsech stran, pak zarestujeme rajsky protlak, pridame koreni, nakrajena cerstva rajcata a plechovku loupanych rajcat.

Celý článek

Zaměření článku: plněné papriky, rajská omáčka, sýr, maso, „kluci v akci‟, halina pawlovská, přílohy, ingredience, postup




LISTOVÁNÍ
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10   Další


nabídka obchodu

ZWERGENWIESE Bio tomatová omáčka Arrabiata 340ml

ZWERGENWIESE Bio tomatová omáčka Arrabiata 340ml

BIO bezlepková lahodná omáčka s bazalkou, olivami a s peperoni bez lepku a konzervantů. Vynikající doplněk k těstovinám SLENDIER. Certifikované organicky pěstované. Vhodné pro diabetiky.Složení: 76 % rajčata * rajčatový protlak 13%,  cibule *, Pepperoni * 2%, mořská sůl, chilli ppášek.Obsah: 340mlVýživové údaje na 100 g:Energetická hodnota: 121 kJ/ 29 kcalTuk: < 0,3...

Cena: 90 Kč
Koupit  koupit

Rapunzel Bio kečup 500ml

Rapunzel Bio kečup 500ml

Tento kečup neobsahuje na rozdíl od běžných kečupů žádná zahušťovadla (např. škrob) a vyniká vysokým podílem rajčat . Na jednu láhev se spotřebuje 1,3 kg čerstvých rajčat a kečup má díky tomu výraznou chuť rajských jablíček. Neobsahuje samozřejmě žádné konzervanty a je slazen přírodním třtinovým cukrem. Složení: rajský protlak* přírodní třtinový cukr* lihový ocet* mořská sůl cibule* koření* (zázvor*,...

Cena: 94 Kč
Koupit  koupit

Rapunzel Bio fazolé červené ledvina sterilované 400g

Rapunzel Bio fazolé červené ledvina sterilované 400g

Bio pečené fazole Bílé fazole v rajčatové omáčce jsou ideální ve chvíli, kdy nemáme čas či chuť k dlouhému vaření. Podáváme je jako přílohu, do pokrmů tex-mex kuchyně či jen tak s pečivem. Složení: bílé fazole* 55 %, voda, rajský protlak* 5 %, cukr*, mořská sůl, ocet z bílého vína*, kukuřičný škrob*. Suroviny s * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Obsah: 400 gZemě původu: Itálie Výživové...

Cena: 41 Kč
Koupit  koupit

Rapunzel Bio pečené fazole 400g

Rapunzel Bio pečené fazole 400g

Bio Bílé fazole v rajčatové omáčce jsou ideální ve chvíli, kdy nemáme čas či chuť k dlouhému vaření. Podáváme je jako přílohu, do pokrmů tex-mex kuchyně či jen tak s pečivem. Suroviny s * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Složení: bílé fazole* 55 %, voda, rajský protlak* 5 %, cukr*, mořská sůl, ocet z bílého vína*, kukuřičný škrob*Obsah: 400 gZemě původu: Itálie Výživové údaje na...

Cena: 48 Kč
Koupit  koupit

ZWERGENWIESE Bio tomatová omáčka s oregánem Toscana 340ml

ZWERGENWIESE Bio tomatová omáčka s oregánem Toscana 340ml

BIO bezlepková lahodná omáčka s oregánem, petrželí, celerem, cibulkou a kapkou jemného olivového oleje, i bez lepku a konzervantů. Vynikající doplněk k těstovinám SLENDIER. Certifikované organicky pěstované. Příprava: omáčku krátce ohřejte na pánvi a můžete ihned servírovat s těstovinami. Vhodné pro diabetiky.Složení: Rajčata * 53%, rajčatový protlak * 25%, celer *, cibule *, glukózový sirup *,...

Cena: 90 Kč
Koupit  koupit

Rapunzel Bio dětský kečup Tygr 500ml

Rapunzel Bio dětský kečup Tygr 500ml

Jedinečný výrobek na českém trhu - kečup v biokvalitě bez přidaného cukru a zahušťovadel (ta umožňují snížit obsah rajčat ve výrobku). Dětský kečup TYGR je slazený čistou zahuštěnou jablečnou šťávou, je příjemně sladký a má plnou rajčatovou chuť. Je lehce osolen a ochucen cibulí. Jeho jemná sladká chuť skvěle vyhovuje (nejen) malým strávníkům.Složení: rajský protlak* 77 %, zahuštěná jablečná šťáva*...

Cena: 117 Kč
Koupit  koupit

Rinatura Pomazánka játrová vegan Bio 110g

Rinatura Pomazánka játrová vegan Bio 110g

Skutečná lahůdka ideální na chléb a rohlíky. Jemně uzená, silně kořeněná a vizuálně působivá, bez cholesterolu a s nízkým obsahem tuku. Veganská alternativa masové klasické pomazánky. Má velmi autentickou chuť, jedinečný vzhled a vynikající konzistenci. Díky obsahu fazolky poskytne Vašemu organismu kvalitní a zdravý příjem bílkovin. Neobsahuje umělá barviva a konzervační látky ani žádné umělé ochucovadla....

Cena: 64 Kč
Koupit  koupit

Rapunzel Bio passata drcená rajčata 410g

Rapunzel Bio passata drcená rajčata 410g

Bio passata: drcená rajčata Menší balení passaty pro ty, kteří nevaří pro více lidí a nepoužívají passatu často. Protože je otevřenou passatu nutno skladovat v ledničce a během několika dní spotřebovat, ocení někteří lidé menší sklenici, kterou spotřebují najednou. V Čechách není používání passaty - drcených rajčat - zatím příliš rozšířeno. Na rozdíl od rajského protlaku se při výrobě passata nezahušťuje...

Cena: 48 Kč
Koupit  koupit