Mleté maso

Výsledky hledání

Rychlé odkazy na obsah článku:
Druhy, kvalita a nutriční hodnoty mletých mas
Nebezpečí u mletého masa
Mleté maso s těstovinami
Mleté maso na špejli
Čevabčiči
Mleté maso na grilu
Mleté maso na špagety
Mleté maso s bramborem
Mleté maso s cuketou


Vybíráme z obsahu: Mleté maso na grilu Suroviny: 400 g mletého masa, vejce, strouhanka, 4 lžičky sezamových semínek, 2 lžíce mléka, sůl, pepř, mletá červená paprika, 1 lžička oregana Technologický postup: Do mletého masa přidáme... Mleté maso s těstovinami Suroviny: 500 g mletého masa, 500 g těstovin, 300 g krájených rajčat v nálevu, 1 cibule, sůl, lžíce oregana, lžička mleté papriky, jarní cibulka, 150 g tvrdého sýra Technologický postup:... Mleté maso na špejli Suroviny: 600 g mletého masa, 2 stroužky českého česneku, svazek jarní cibulky, 1 vejce, sůl, pepř, lžička mleté pálivé papriky, olej Technologický postup: Česnek oloupeme a utřeme se špetkou soli. Mleté maso s cuketou Suroviny: 600 g mletého masa, 100 g ovesných vloček, 300 ml vody, sůl, pepř, 1 menší cuketa, 2 jablka, 2 lžíce škrobové moučky, 100 g pórku, muškátový květ, 2 lžíce nasekané petrželky, polohrubá... Mleté maso s bramborem Suroviny: 500 g mletého masa, 2 cibule, 300 g anglické slaniny, sůl, pepř, 1 lžička hořčičného semínka, olej Technologický postup: Anglickou slaninu orestujeme společně s cibulí lehce do zlatova a necháme pak vychladnout. Mleté maso na špagety Suroviny: 400 g mletého masa, velká cibule, 1 kg rajčat, 300 g rajčatové pasty, 2 stroužky českého česneku, oregano, sůl, pepř, 5 lžic kečupu, olej Technologický postup: Cibuli oloupeme,... Na sádle osmažíme cibulku do zlatova, přidáme osolené mleté maso a necháme orestovat, až se maso rozdělí na kousíčky. Na sadle osmazime cibulku do zlatova, pridame osolene mlete maso a nechame orestovat, az se maso rozdeli na kousicky.

Celý článek

Zaměření článku: mleté maso, hrubost, technologický postup, tepelná úprava, hovězí, vepřové, suroviny, složení



Rychlé odkazy na obsah článku:
Recept na lasagne s mletým masem
Lasagne se špenátem
Lasagne s kuřecím masem
Sýrové lasagne
Recept na pravé lasagne Bolognese


Vybíráme z obsahu: Recept na pravé lasagne Bolognese Ingredience : 500 g mletého hovězího masa, 300 g mletého vepřového masa, 60 ml extra panenského olivového oleje, 2 mrkve (nadrobno nakrájené), 1 cibule (nadrobno nakrájená),... Strouhaný sýr, olej, mléko, máslo na vymazání formy Postup : Nejprve si připravíme omáčku – mleté maso prudce osmahneme na trošce oleje, zasypeme kořenící směsí na špagety, přidáme rajčatový protlak, krátce promícháme... Klasické lasagne tvoří navrstvené ochucené mleté maso, které je proložené pláty nudlového těsta, vrstvy se střídají až do vypotřebování surovin. Recept na lasagne s mletým masem Ingredience : 160 g rajčatového protlaku, 3 lžíce másla, 500 g mletého masa, 1 balíček lasagní, 1/2 sáčku koření na špagety Vitana, 3 lžíce hladké mouky, pepř, kečup, cukr, sůl,... Sýrové lasagne Ingredience: 250 g mozzarely, 500 g rajčat, 1 cibule, 1 stroužek česneku, 2 polévkové lžíce oleje, oregano, 300 g mletého masa, sůl, pepř, 60 g hladké mouky, 750 ml mléka, 50 g parmazánu, 200 g lasagní Postup: Mozzarellu nakrájíme na kostičky. Do základu přidejte oba druhy mletého masa a pokračujte ve vaření, dokud se nevyvaří všechna šťáva. Přidáme maso a opečeme ho. Nejprve připravte masové ragú.

Celý článek

Zaměření článku: lasagne, recept, mleté maso, špenát, kuřecí maso, sýr, lasagne bolognese, ingredience, postup



Rychlé odkazy na obsah článku:
Mleté maso na grilu podle Pohlreicha
Hovězí biftek podle Pohlreicha
Kuličky z mletého masa na gril
Jak dělají hamburger na grilu Kluci v akci
Kebab na grilu z mletého masa
Mleté maso na špejli
Karbanátky na grilu


Vybíráme z obsahu: Mleté maso na špejli Ingredience : 500 g mletého hovězího masa, 1 lžička celého kmínu, kari koření, 1 lžička mleté červené papriky, 1 lžička sušeného oregana, 2 lžíce strouhanky, 1 cibule, 3 stroužky česneku,... Mleté maso na grilu podle Pohlreicha Ingredience : 750 g mletého hovězího masa, 20 g zeleného pepře, 20 g nasekaného čerstvého tymiánu, 6 ml worcesterské omáčky, 15 g francouzské hořčice, mořská sůl, čerstvě... V míse smícháme mleté hovězí maso, drcený kmín, špetku kari koření, červenou mletou papriku, sušené oregano, strouhanku, nadrobno nasekanou cibuli a česnek. Necháme deset minut stát a pak přidáme mleté maso, cibuli nakrájenou nadrobno, podrcený stroužek česneku a nasekanou petrželku. Kebab na grilu z mletého masa Ingredience: 1 stroužek česneku, 3 lžíce bílého vína, 2 plátky toustového chleba, 2 hrsti petrželky, 1 červená cibule, 1 vejce, 500 g mletého masa (směs vepřového a hovězího masa)... Špetka čerstvě namletého černého pepře, 35 g másla, šalotková omáčka Postup : Plátky svíčkové nebo bifteky oviňte proužkem slaniny a zavažte je kuchyňským provázkem. Kuličky z mletého masa na gril Ingredience : 250 g vepřového masa, 250 g hovězího masa, 1 vejce, 3 velké cibule, paprika, 150 g anglické slaniny, libeček, petržel, pažitka, sůl, koření, vepřová pečeně nebo grilovací... Jak dělají hamburger na grilu Kluci v akci Ingredience: 800 g mletého hovězího masa s obsahem 15 % tuku, 1 vejce, 4 stroužky česneku, svazek petrželky, mletý pepř, sůl, 4 plátky čedaru, 4 lístky hlávkového salátu,...

Celý článek

Zaměření článku: maso, gril, chlad, biftek, plátky, kebab, býk, kuličky, špejle, karbanátky, houska, burger



Rychlé odkazy na obsah článku:
Původ holandského řízku
Řízek holandský versus soukenický
Holandský řízek číslo normy 15314
Holandský řízek
Rychlý holandský řízek
Holandský řízek v troubě
Recept na soukenický řízek
Smažený soukenický sekaný řízek


Vybíráme z obsahu: Recept na soukenický řízek Ingredience: 500 g mletého vepřového masa (nejlépe vepřová plec), 200 g nastrouhaného eidamu, 1 hrnek mléka, sůl, pepř, hladká mouka, vejce, strouhanka Postup: Den předem promícháme umleté maso s mlékem a dáme do lednice. Holandský řízek v troubě Ingredience : 500 g mletého masa (nejlépe vepřová plec), 200 g nastrouhaného eidamu, 1 hrnek mléka, sůl, pepř, vejce, strouhanka Postup : Den předem promícháme maso s mlékem a dáme do lednice. Mouka, strouhanka Postup : Mleté vepřové maso osolíme, ochutíme dle potřeby nastrouhaným muškátovým oříškem, kterým nešetříme, a poctivě do masa vmícháme smetanu a syrové vejce. Kdybychom používali kupované mleté maso, musí být pouze vepřové a čerstvé. Soukenický řízek je však normální mleté vepřové maso okořeněné, obalené v trojobalu a smažené. Nebo podle toho, že je mleté maso kroucené jako nitě a „souká se“, tedy spojuje se dohromady jako soukeníkovo sukno? Jedná se o směs mletého masa, sýru a koření, jde v podstatě o mletý řízek, který je obalený a osmažený. Původ holandského řízku Holanďané nejspíš ani nevědí, že se v Česku placička z mletého masa s přídavkem sýra, obalená a usmažená, nazývá po jejich domovině.

Celý článek

Zaměření článku: holandský řízek, soukenický řízek, maso, koření, trojobal, mléko, strouhanka, sýr, holanďan, norma



Rychlé odkazy na obsah článku:
Historie gulášové polévky
Hlavní ingredience
Recepty na nejlepší gulášové polévky


Vybíráme z obsahu: Rajčat, 3 stroužky česneku, 1 ks nakládané feferonky, 1 hrst petrželky, 1 lžička mletého pepře, 1 lžíce gulášového koření, 1 lžíce mleté sladké papriky, ½ lžičky mleté pálivé papriky, 2 lžíce másla, ½ lžičky... Přidáme mleté maso, sůl, česnek, pepř a papriku. Gulášová polévka z mletého masa Ingredience: 300 g mletého masa, 30 g sladké papriky, 3 lžíce hladké mouky, 1 lžička majoránky, 5 stroužků česneku, 2 lžičky soli, 300 g brambor, 1 dl oleje, 2 špetky kmínu, 3 špetky pepře, 2 cibule. Gulášová polévka podle Pohlreicha Ingredience : 350–400 g řádně odleželé hovězí kližky, 2 lžíce sádla, 2 lžíce sladké mleté papriky, 1 lžíce středně pálivé mleté papriky, 1 středně velká cibule, 1 dl suchého... Gulášová polévka je tradiční druh uherské polévky, která obsahuje rozemleté maso, cibuli a vařené brambory. Hlavní ingredience Tradiční gulášová polévka obsahuje maso, cibuli a vařené brambory. Charakteristickou chuť jí dodává vynikající dušené hovězí maso a paprika společně s brambory. Postup: Maso nakrájejte na drobnější kostky.

Celý článek

Zaměření článku: gulášová polévka, historie, ingredience, recepty, pohlreich, mleté maso, párek, bez masa, hovězí maso, klobása, brambor



Rychlé odkazy na obsah článku:
Rajská omáčka - recept
Pravá rajská omáčka z rajčat
Nejlepší rajská omáčka s hovězím masem
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Rajská omáčka z protlaku
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Rajská omáčka pro děti
Rajská omáčka bez masa


Vybíráme z obsahu: Rajská omáčka s masovými kuličkami Ingredience: 1 kg mletého hovězího masa nebo míchaného mletého masa 100 g vařené rýže 2 cibule 1 rajský protlak 100 g kečupu 2 perníky se švestkovou marmeládou 100 ml smetany... Na vaření 3 kusy bobkového listu 5 kusů nového koření 5 kusů celého černého pepře 5 kusů hřebíčku olej na smažení cibulky cukr sůl Postup: Mleté maso osolte a smíchejte s trochou uvařené rýže (maso potom nebude... Na vareni 3 kusy bobkoveho listu 5 kusu noveho koreni 5 kusu celeho cerneho pepre 5 kusu hrebicku olej na smazeni cibulky cukr sul Postup Mlete maso osolte a smichejte s trochou uvarene ryze maso potom nebude tak... Rajská omáčka s plněnými paprikami Ingredience: 0,5 kg mletého hovězího masa nebo míchaného mletého masa 100 g vařené rýže 1 kg bílých paprik 2 cibule 2 rajské protlaky 1 perník na strouhání 3 kusy bobkového... Protlak, někdo si ji připraví z hovězího, někdo z mletého masa, někdo ji podává s plněnými paprikami. Cibulky 100 g hladké mouky na zahuštění sůl cukr Postup: Hovězí maso očistěte a omyjte studenou vodou. Maso nechte z obou stran zprudka zatáhnout. Maso se podle stáří a tuhosti bude vařit kolem 2 hodin, přičemž po celou tuto dobu musí být potopené.

Celý článek

Zaměření článku: rajská omáčka, rajčata, rajský protlak, hovězí maso, mleté maso, masové kuličky, plněné papriky, recepty, postup, ingredience



Rychlé odkazy na obsah článku:
Co je to holandský řízek
Holandský řízek podle Pohlreicha
Jak dělají holandský řízek Kluci v akci
Holandský řízek se sýrem
Holandský řízek z mletého masa
Holandský řízek v troubě


Vybíráme z obsahu: Holandský řízek z mletého masa Ingredience: 500 g mletého masa (nebo bůčku), 1 kelímek smetany, 200 g eidamu, sůl, pepř, strouhanka Postup : Mleté maso den předem dáme do mísy a zalijeme smetanou, aby bylo zčásti potopené (na 500 g mletého masa 1 kelímek smetany). Holandský řízek se sýrem Ingredience: 500 g mletého masa, 150 g strouhaného sýra, 2 dcl mléka, 3 lžíce strouhanky, 4 lžíce mouky, 2 ks vajec, sůl a pepř, olej na smažení Postup : Mleté maso smíchejte s mlékem,... Holandský řízek v troubě Ingredience : 500 g mletého masa (nejlépe vepřová plec), 200 g nastrouhaného eidamu, 1 hrnek mléka, sůl, pepř Na obalení : vejce, strouhanka Postup : Den předem promícháme maso s mlékem a dáme do lednice. : Mleté maso dobře vymícháme s nahrubo strouhaným sýrem, vodou, mletým pepřem, solí a jemně sekanou petrželovou natí. Pak vyzkoušejte například variantu z mletého masa se sýrem. Holandský řízek podle Pohlreicha Ingredience : 500 g mletého vepřového masa, 200 g čtyř druhů tvrdých sýrů (uzený eidam, mimolette, kaškaval, blaťácké zlato), 100 g kukuřičné strouhanky, 5 lžic hladké mouky,... Když se mléko vsákne, přidáme rohlík k mletému masu. Varianta: 500 g mletého masa osolíme, opepříme, přilijeme 1,5 dl mléka, prošleháme a necháme v chladu 1 hodinu odležet.

Celý článek

Zaměření článku: holandský řízek, pohlreich, kluci v akci, sýr, mleté maso, trouba, ingredience, postup






LISTOVÁNÍ
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15   Další


nabídka obchodu

HIPP Kuřecí maso BIO 125 g

HIPP Kuřecí maso BIO 125 g

BIO Kuřecí maso můžete kombinovat se zeleninovým příkrmem nebo s přílohou....

Cena: 60 Kč
Koupit  koupit

HIPP Hovězí maso BIO 125 g

HIPP Hovězí maso BIO 125 g

BIO Hovězí maso můžete kombinovat se zeleninovým příkrmem nebo s přílohou....

Cena: 60 Kč
Koupit  koupit

HIPP Krůtí maso BIO 125 g

HIPP Krůtí maso BIO 125 g

BIO Krůtí maso můžete kombinovat se zeleninovým příkrmem nebo s přílohou....

Cena: 60 Kč
Koupit  koupit

Chilli mleté bio 40g

Chilli mleté bio 40g

Chilli mleté bio 40g...

Cena: 49 Kč
Koupit  koupit

HIPP BABY BIO Bramborové pyré s kukuřicí + krůtí maso 125g CZ6203

HIPP BABY BIO Bramborové pyré s kukuřicí + krůtí maso 125g CZ6203

Intenzivní růst Vašeho miminka vyžaduje rozšíření jídelníčku o jídla, která obsahují maso a zeleninu....

Cena: 35 Kč
Koupit  koupit

HIPP BABY BIO zeleninová omáčka s rýží a kuřetem CZ6253

HIPP BABY BIO zeleninová omáčka s rýží a kuřetem CZ6253

Intenzivní růst Vašeho miminka vyžaduje rozšíření jídelníčku o jídla, která obsahují maso a zeleninu....

Cena: 35 Kč
Koupit  koupit

Panier des Sens Jemně mleté mýdlo s esenciálním olejem Levandule (Vegetable Soap) 150 g

Panier des Sens Jemně mleté mýdlo s esenciálním olejem Levandule (Vegetable Soap) 150 g

Třikrát jemně mleté mýdlo je obohaceno o antiseptický a zklidňující levandulový esenciální olej. Mýdlo je vyrobeno podle tradičních receptur výrobců mýdla z Provence....

Cena: 124 Kč
Koupit  koupit

Panier des Sens Jemně mleté mýdlo s propolisovým výtažkem Med (Extra Gentle Soap) 150 g

Panier des Sens Jemně mleté mýdlo s propolisovým výtažkem Med (Extra Gentle Soap) 150 g

Třikrát jemně mleté mýdlo je obohaceno o antiseptický a antioxidační medový propolisový extrakt. Mýdlo je vyrobeno podle tradičních receptur výrobců mýdla z Provence. Zanechá pokožku krásně hebkou a provoněnou....

Cena: 135 Kč
Koupit  koupit

Panier des Sens Jemně mleté mýdlo s esenciálním olejem Levandule (Vegetable Soap) 150 g

Panier des Sens Jemně mleté mýdlo s esenciálním olejem Levandule (Vegetable Soap) 150 g

Třikrát jemně mleté mýdlo je obohaceno o antiseptický a zklidňující levandulový esenciální olej. Mýdlo je vyrobeno podle tradičních receptur výrobců mýdla z Provence....

Cena: 124 Kč
Koupit  koupit

Panier des Sens Jemně mleté mýdlo s levandulovým olejem Provence (Vegetable Soap) 150 g

Panier des Sens Jemně mleté mýdlo s levandulovým olejem Provence (Vegetable Soap) 150 g

Třikrát jemně mleté mýdlo je obohaceno o esenciální antiseptický a zklidňující levandulový olej. Je vyrobeno dle tradičních receptur výrobců mýdla z Provence. Zanechá pokožku hebkou a provoněnou....

Cena: 124 Kč
Koupit  koupit

Panier des Sens Jemně mleté mýdlo s propolisovým výtažkem Med (Extra Gentle Soap) 150 g

Panier des Sens Jemně mleté mýdlo s propolisovým výtažkem Med (Extra Gentle Soap) 150 g

Třikrát jemně mleté mýdlo je obohaceno o antiseptický a antioxidační medový propolisový extrakt. Mýdlo je vyrobeno podle tradičních receptur výrobců mýdla z Provence. Zanechá pokožku krásně hebkou a provoněnou....

Cena: 135 Kč
Koupit  koupit

Sonnentor Bio Anděl strážný - směs květů a koření 40g

Sonnentor Bio Anděl strážný - směs květů a koření 40g

Anděl strážný-směs květů a koření je andělský průvodce do kuchyně. Duhová směs v sobě přináší nebesky kořeněný ráz. Máta propůjčuje svěžest. Mrkev a koriandr drží tuto směs svou sladkostí zase trošku při zemi. Určeno na ryby, světlé maso, jako je drůbež a také na zeleninu. Složení: mrkev kousky bio, zázvor kousky bio, curry sladké mleté bio (římský kmín bio, kurkuma bio, koriandr bio, hořčice žlutá...

Cena: 71 Kč
Koupit  koupit

Panier des Sens Jemně mleté mýdlo s levandulovým olejem Provence (Vegetable Soap) 150 g

Panier des Sens Jemně mleté mýdlo s levandulovým olejem Provence (Vegetable Soap) 150 g

Třikrát jemně mleté mýdlo je obohaceno o esenciální antiseptický a zklidňující levandulový olej. Je vyrobeno dle tradičních receptur výrobců mýdla z Provence. Zanechá pokožku hebkou a provoněnou....

Cena: 124 Kč
Koupit  koupit

BEBIVITA příkrm zelenina a kuřecí maso s nudlemi 250 g

BEBIVITA příkrm zelenina a kuřecí maso s nudlemi 250 g

Bebivita masozeleninový příkrm pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí, od ukončeného 11. měsíce....

Cena: 44 Kč
Koupit  koupit

Expres Menu Svíčková na smetaně 600g

Expres Menu Svíčková na smetaně 600g

Hovězí maso zadní prošpikované špekem podle klasických receptur, dušené doměkka v zeleninovém základu. Balení obsahuje 2 porce....

Cena: 156 Kč
Koupit  koupit


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /www/hosting/ceskyprehled.cz/www/index.php on line 227