Gulášová polévka z hovězího masa

Výsledky hledání

Rychlé odkazy na obsah článku:
Gulášová polévka podle Pohlreicha
Gulášová polévka z mletého masa
Gulášová polévka s párkem
Gulášová polévka bez masa
Gulášová polévka z hovězího masa
Gulášová polévka s klobásou
Rychlá gulášová polévka


Vybíráme z obsahu: Gulášová polévka z hovězího masa Suroviny (na 4–6 porcí): 800 g hovězího krku nebo loupané plece (ne kližka! Rychlá gulášová polévka Suroviny: 4 kusy brambor 1 ks celeru 2 ks cibule 5 stroužků česneku 30 dkg hovězího masa 30 dkg vepřového masa 2 lžíce hladké mouky 1 ks mrkve 4 ks nového koření 2 dl oleje 4 lžičky sladké... Gulášová polévka z mletého masa Suroviny: 2 kg brambor 1 lžíce sušené majoránky 1 ks masoxu 1 lžíce česnekové pasty 1 lžíce mleté sladké papriky 2 ks cibule 500 g mletého masa (může být vepřové i hovězí) 3 lžíce... Gulášová polévka bez masa Suroviny: 1 větší cibule 1 vrchovatá lžička mleté papriky kvalitní olej 200 g hub (hlíva, žampiony, hřiby – dle vašeho výběru) 1 střední mrkev 2 malé brambory 1 l zeleninového vývaru 2 stroužky... Gulasova polevka z mleteho masa Suroviny 2 kg brambor 1 lzice susene majoranky 1 ks masoxu 1 lzice cesnekove pasty 1 lzice mlete sladke papriky 2 ks cibule 500 g mleteho masa muze byt veprove i hovezi 3 lzice mouky... Rychla gulasova polevka Suroviny 4 kusy brambor 1 ks celeru 2 ks cibule 5 strouzku cesneku 30 dkg hoveziho masa 30 dkg veproveho masa 2 lzice hladke mouky 1 ks mrkve 4 ks noveho koreni 2 dl oleje 4 lzicky sladke... Gulášová polévka podle Pohlreicha Suroviny: 350–400 g řádně odleželé hovězí kližky 2 lžíce sádla 2 lžíce sladké mleté papriky 1 lžíce středně pálivé mleté papriky 1 středně velká cibule 1 dl suchého nebo mírně... Gulášová polévka s klobásou Suroviny: 2 lžíce rostlinného oleje 4 ks brambor 3 stroužky česneku 2 lžíce másla 1 lžíce hladké mouky 4 ks malého rajčete 2 lžičky sušené majoránky 2 ks střední cibule ½ lžičky kmínu...

Celý článek

Zaměření článku: gulášová polévka pohlreich, gulášová polévka z mletého masa, gulášová polévka s párkem, gulášová polévka bez masa, gulášová polévka z hovězího masa, gulášová polévka s klobásou, gulášová polévka polévky, rychlá gulášová polévka



Rychlé odkazy na obsah článku:
Historie gulášové polévky
Hlavní ingredience
Recepty na nejlepší gulášové polévky


Vybíráme z obsahu: Gulášová polévka z hovězího masa Ingredience: 400–500 g hovězího předního masa (kližka, krk), 2 cibule, 1 lžíce hladké mouky, olej, mletá sladká paprika, mletá pálivá paprika, kmín, sůl, mletý pepř, 4 středně... Gulášová polévka z mletého masa Ingredience: 300 g mletého masa, 30 g sladké papriky, 3 lžíce hladké mouky, 1 lžička majoránky, 5 stroužků česneku, 2 lžičky soli, 300 g brambor, 1 dl oleje, 2 špetky kmínu, 3 špetky pepře, 2 cibule. Gulášová polévka bez masa Ingredience : 100 neanglické slaniny, 2 lžíce rostlinného oleje, 2 ks paprikové klobásy, 2 lžičky soli, 2 lžičky sušené majoránky, 4 ks brambor, 1 lžíce hladké mouky, 2 ks cibule, 4 ks... Gulášová polévka s klobásou Ingredience : 2 klobásy, 5 brambor, 1 cibule, 1 masox, 5 kuliček celého pepře, 3 kuličky nového koření, 3 stroužky česneku, 1 lžíce sladké papriky, 4 lžíce oleje, 2 lžíce hladké mouky, 1 l vody, 1 lžička majoránky, ½ lžičky kmínu, sůl. Rychlovka Ingredience: 1 instantní gulášová polévka, ½ l vody, 3 stroužky česneku, olej. Gulasova polevka z hoveziho masa Ingredience 400500 g hoveziho predniho masa klizka, krk, 2 cibule, 1 lzice hladke mouky, olej, mleta sladka paprika, mleta paliva paprika, kmin, sul, mlety pepr, 4 stredne velke... Gulasova polevka z mleteho masa Ingredience 300 g mleteho masa, 30 g sladke papriky, 3 lzice hladke mouky, 1 lzicka majoranky, 5 strouzku cesneku, 2 lzicky soli, 300 g brambor, 1 dl oleje, 2 spetky kminu, 3 spetky pepre, 2 cibule. Gulášová polévka s párkem Ingredience: sádlo, 1 cibule, 6 nožiček párků, polohrubá mouka, gulášové koření asi půl pytlíku, 6 brambor, masox, sůl, majoránka, 2 litry vody.

Celý článek

Zaměření článku: gulášová polévka, historie, ingredience, recepty, pohlreich, mleté maso, párek, bez masa, hovězí maso, klobása, brambor



Rychlé odkazy na obsah článku:
Historie uzené polévky v české kuchyni
Uzená polévka s rýží
Uzená polévka s nudlemi
Uzená polévka s bramborem
Uzená polévka s krupicí
Uzená polévka se zelím
Uzená polévka s fazolemi


Vybíráme z obsahu: Uzená polévka s krupicí Ingredience: 40 g krupice, 35 g másla, 120 ml mléka, 15 g hladké mouky, 1 hrst kořenové zeleniny, snítka čerstvé petrželky, sůl, 1,5 l vývaru z uzeného masa, vejce dle porcí Postup: Z uvařeného... Uzená polévka s rýží Ingredience: 1 kg uzeného masa, 4 polévkové lžíce rýže, sůl, vegeta, smetana na vaření nebo mléko Postup: Uzené maso dáme do velkého hrnce se studenou osolenou vodou a pomalu vaříme pod pokličkou. Uzená polévka bývá zdrojem velkého množství soli, nevhodných tuků a mnoha přídatných látek z uzeného masa. Tak asi vznikla první uzená polévka. Uzená polévka s nudlemi Ingredience: 1 uzené vepřové ramínko nebo kolínko, 1 cibule se slupkou, 2 stroužky česneku, 2 bobkové listy, 5 kuliček nového koření, 5 kuliček černého pepře, sůl, 2 stonky zelené cibulky,... Uzená polévka s bramborem Ingredience: 5 větších brambor, 100 g mražené míchané zeleniny, 1 lžičku sušené petrželky, 1 kg uzených žeber Postup: Uzená žebra uvaříme v tlakovém hrnci do měkka. Uzená polévka se zelím Ingredience. Uzená polévka s fazolemi Ingredience: 0,5 kg uzených žeber, 0,5 kg nejlépe červených fazolí, 1 mrkev, 1 kolečko celeru, 1 petržel, 2 středně velké cibule, 4 kusy bobkového listu, celý černý pepř, mletý černý...

Celý článek

Zaměření článku: uzená polévka, historie, česká kuchyně, rýže, nudle, kroupy, brambor, krupice, zelí, fazole, ingredience, postup



Rychlé odkazy na obsah článku:
Hovězí guláš
Hovězí zadní kýta
Hovězí svíčková
Hovězí roštěná
Hovězí vývar
Hovězí kližka
Hovězí na česneku
Hovězí přední


Vybíráme z obsahu: Hovězí guláš z kližky Suroviny: 1 kg hovězího masa z kližky 600 g cibule 100 g sádla nebo olej 3 lžíce mleté sladké papriky 1 lžičku mleté pálivé papriky 1 lžičku drceného kmínu 500 ml hovězího vývaru (nebo vodu... Hovězí na česneku Suroviny: 500 g hovězího masa 2 cibule česnek sůl olej hladká mouka a voda Postup: Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli. Z hovězího masa mohou vařit jak začátečníci, tak i zkušení kuchaři. Hovězí guláš Suroviny: 750 g hovězího předního 3 ks cibule 5 stroužků česneku 1 kostka masoxu 1 lžička mleté sladké papriky 1 lžička mleté pálivé papriky 1 lžička majoránky 1 lžička drceného kmínu 4 lžíce sádla na smažení Postup: Hovězí maso si nakrájíme na kostky. Hovězí přední s pórkem a kysanou smetanou Suroviny: 400 g předního hovězího na polévku kořenová zelenina (jako na polévku) 4–6 pórků (spodní části) 1 cibule 1/2 kelímku zakysané smetany 1 lžíce hladké mouky... Ze syrového škrábaného masa se dělá tradiční tatarský biftek neboli tatarák. Do takto připraveného masa přidáme pokrájenou šalotku, hořčici, worcestrovou omáčku a opepříme. Z masa vytvarujeme 4 bochánky, do každého z nich uděláme důlek a vložíme žloutek.

Celý článek

Zaměření článku: hovězí maso, guláš, zadní kýta, svíčková, steak, biftek, roštěná, vývar, kližka, guláš, na česneku, přední



Rychlé odkazy na obsah článku:
Historie kulajdy
Pravá jihočeská kulajda
Kulajda podle Pohlreicha
Kulajda bez hub
Kulajda bez kopru
Kulajda ze sušených hub


Vybíráme z obsahu: Kulajda je hustá voňavá polévka, která dokáže výborně zasytit, takže si ji můžete dát klidně jako vydatnou večeři, a ne jen jako polévku před hlavním jídlem. Polévka v kombinaci se zakysanou smetanou je gastronomickým zážitkem. Historie kulajdy Kulajda je typická jihočeská polévka, která se skládá z vody, smetany, koření, hub, vajíčka, kopru a brambor. Žloutky vajec musí být poloměkké a polévka navoněná houbami a koprem.

Celý článek

Zaměření článku: polévka, kulajda, pohlreich, houby, kopr, ingredience, postup, ztracená vejce



Rychlé odkazy na obsah článku:
Rychlá rajská polévka
Italská rajská polévka
Rajská polévka z rajčat
Rajská polévka z protlaku
Rajská polévka pro děti
Rajská polévka s těstovinami
Rajská polévka s kapáním
Rajská polévka s noky


Vybíráme z obsahu: Instantní polévka se většinou připravuje 5 až 20 minut prostým vsypáním do studené či vroucí vody a je zhotovována nejen v domácnostech (takzvaná pytlíková polévka), ale též v restauracích a stravovacích provozovnách, kam je dodávána v takzvaném gastrobalení. Polévka je grunt. Nevýhodou tradičního vaření polévky je delší příprava, výhodou je to, že suroviny bývají čerstvé a polévka většinou neobsahuje přídatné látky. Rychlá rajská polévka Ingredience : 1 větší rajčatový protlak, 1 cibule, 1,5 l vody, 500 ml mléka, 2 hrsti polévkových nudlí, 1 lžíce oleje, 1 kostka bujonu, 1 lžička vegety, 1 snítka libečku Postup : Na oleji zpěníme cibuli‚ přidáme protlak, vodu‚ bujon a vegetu. Když se polévka vaří, přisypeme polévkové nudle. Italská rajská polévka Ingredience : 1 l vody, 2–4 lžíce rajčatového protlaku, 150 g vařených nudlí nebo jiných těstovin, 5 kuliček celého pepře, 3 kuličky nového koření, 1 bobkový list, 1 skořice, 1 menší cibule,... Rajská polévka z rajčat Ingredience: 2 lžíce oleje (nejlépe olivového), 1 malou cibulku (nakrájenou na drobno), 1 l vývaru (nejlépe drůbežího), 500 g čerstvých rajčat (oloupaných a nakrájených, nebo přímo... Rajská polévka z protlaku Ingredience: 4 dkg másla, 1,5 l vody, 1 rajský protlak, 4 dkg cibule, 6 dkg hladké mouky, 2 dl mléka, podle chuti špetku soli a špetku cukru, podle potřeby rýži Postup : Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno.

Celý článek

Zaměření článku: rajská polévka, italská, rychlá, rajčata, protlak, děti, těstoviny, kapání, noky, postup, ingredience, zpracování rajčat recepty



Rychlé odkazy na obsah článku:
Hrachová polévka podle Pohlreicha
Rychlá hrachová polévka
Hrachová polévka z mraženého hrášku
Krémová hrachová polévka
Hrachová polévka se slaninou
Hrachová polévka s uzeným masem
Hrachová polévka se smetanou


Vybíráme z obsahu: Hrachová polévka s uzeným masem Ingredience: 100 g sušeného hrachu 250 g uzeného masa 1 ks cibule 100 g másla 50 g hladké mouky česnek majoránka pepř sůl Postup: Zhruba do 1 litru vody dejte vařit hrách a uzené... Rychlá hrachová polévka Ingredience: 500 g sterilovaného hrášku 100 g uzeného masa 1 ks cibule olej na osmažení cibule 100 g másla 50 g hladké mouky zeleninový bujon česnek majoránka pepř sůl Postup: Uzené maso vložte do hrnce, zalijte vodou a nechte asi hodinu vařit. Po hrášku přidejte pokrájené brambory a nechte krátce orestovat, zalijte připraveným vývarem, nejlépe z hovězího masa, dochuťte solí, pepřem a česnekem. Hrachová polévka má své milovníky, ale i odpůrce. Jisté je, že hrachová polévka je pokrm hodně specifický svou chutí a vůní. Hrachová polévka podle Pohlreicha Ingredience: 500 g čerstvého hrášku 3 ks brambor 100 g slaniny 1 ks cibule 1 l vývaru 50 ml smetany olej na osmažení cibule česnek pepř sůl Postup: Očistěte si cibuli a nakrájejte na jemné kostičky. Hrachová polévka z mraženého hrášku Ingredience: 500 g mraženého hrášku 1 ks cibule 1 l zeleninového vývaru 50 ml smetany olej na osmažení cibule česnek pepř sůl Postup: Oloupejte cibuli a nakrájejte ji na drobné kostičky. Krémová hrachová polévka Ingredience: 100 g sušeného hrachu 300 g hovězích kostí 1 ks cibule 1/3 ks celeru 1 ks mrkve 1 ks petržele 100 g másla 50 g hladké mouky česnek majoránka pepř sůl Postup: Hovězí kosti omyjte...

Celý článek

Zaměření článku: polévka, hrachová polévka, hrách, hrách čerstvý, hrách mražený, hrách sušený, slanina, uzené maso, párky, klobása, smetana, česnek, majoránka, vývar, krutony, pohlreich, vaření, mixovat, recepty, postup, ingredience




LISTOVÁNÍ
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15   Další


nabídka obchodu

Vitana, a.s. Bez lepku Gulášová polévka 60g

Vitana, a.s. Bez lepku Gulášová polévka 60g

Vitana, a.s. Bez lepku Gulášová polévka 60g....

Cena: 30 Kč
Koupit  koupit

Sonnentor Pu Erh černý čaj bio 27g porcovaný

Sonnentor Pu Erh černý čaj bio 27g porcovaný

Tmavě kaštanově hnědý čaj Pu Erh pochází z čínské provincie Yunnan. Výjimečný je především pro svou zemitou, lehce kouřovou chuť. Nejlépe chutná s kapkou mléka a hosí se k pokrmům z hub či hovězího masa. Složení: černý čaj Pu Erh bio 100%Obsah: 27g...

Cena: 80 Kč
Koupit  koupit

Good Nature Express Diet - instantní polévka Rajčatová 57 g

Good Nature Express Diet - instantní polévka Rajčatová 57 g

Express Diet - instantní polévka je součástí 5denní proteinové diety, která představuje úplnou náhradu stravy pro redukci tělesné hmotnosti....

Cena: 75 Kč
Koupit  koupit

Good Nature Express Diet - instantní polévka Žampionová 53 g

Good Nature Express Diet - instantní polévka Žampionová 53 g

Express Diet - instantní polévka je součástí 5denní proteinové diety, která představuje úplnou náhradu stravy pro redukci tělesné hmotnosti....

Cena: 74 Kč
Koupit  koupit

Good Nature Express Diet - instantní polévka Kuřecí 55 g

Good Nature Express Diet - instantní polévka Kuřecí 55 g

Express Diet - instantní polévka je součástí 5denní proteinové diety, která představuje úplnou náhradu stravy pro redukci tělesné hmotnosti....

Cena: 78 Kč
Koupit  koupit

Bez lepku Hrachová se slaninou polévka 74 g

Bez lepku Hrachová se slaninou polévka 74 g

Bez lepku Hrachová se slaninou polévka 74 g....

Cena: 30 Kč
Koupit  koupit

Good Nature Express Diet - instantní polévka Sýrová 56 g

Good Nature Express Diet - instantní polévka Sýrová 56 g

Express Diet - instantní polévka je součástí 5denní proteinové diety, která představuje úplnou náhradu stravy pro redukci tělesné hmotnosti....

Cena: 74 Kč
Koupit  koupit

VIRDE SPOL.S R.O. Kolostrum Forte 500mg tbl.60

VIRDE SPOL.S R.O. Kolostrum Forte 500mg tbl.60

Kolostrum Forte je přípravek s obsahem hovězího kolostra. Je vhodný k užívání pro dospělé, sportovce, děti, i v rekonvalescenci....

Cena: 282 Kč
Koupit  koupit

Vitana, a.s. Bez lepku Rajská polévka 76g

Vitana, a.s. Bez lepku Rajská polévka 76g

Vitana, a.s. Bez lepku Rajská polévka 76g....

Cena: 30 Kč
Koupit  koupit

beta bojovnice   |    skloňování on ona   |    kyselina močová v krvi   |    krevní tlak podle věku   |    nimesil   |    aulin v prášku   |    segedínský guláš z vepřového   |    svrab u psa