Bez masa

Výsledky hledání

Rychlé odkazy na obsah článku:
Staročeský houbový guláš
Houbový guláš s masem
Houbový guláš bez masa
Houbový guláš z václavek
Houbový guláš se smetanou
Houbový guláš s paprikou
Houbový guláš z lišek


Vybíráme z obsahu: Houbovy gulas bez masa Suroviny 500 g hub nejlepe smes 50 g tuku nebo oleje 2 cibule 1 rajce 1 paprika vyvar na podliti muze byt z kostky 2 lzice hladke mouky kmin mlety pepr sul Postup Nadrobno nakrajenou cibulku... Houbový guláš bez masa Suroviny: 500 g hub (nejlépe směs) 50 g tuku nebo oleje 2 cibule 1 rajče 1 paprika vývar na podlití (může být z kostky) 2 lžíce hladké mouky kmín mletý pepř sůl Postup: Nadrobno nakrájenou... Dusíme pokud možno bez přilévání vody. Dusime pokud mozno bez prilevani vody. Hotové, orestované maso přidáme do guláše a vaříme do úplného změknutí masa. Hotove, orestovane maso pridame do gulase a varime do uplneho zmeknuti masa.

Celý článek

Zaměření článku: houbový guláš, staročeský, s masem, bez masa, z václavek, smetanou, paprikou, z lišek



Rychlé odkazy na obsah článku:
Gulášová polévka podle Pohlreicha
Gulášová polévka z mletého masa
Gulášová polévka s párkem
Gulášová polévka bez masa
Gulášová polévka z hovězího masa
Gulášová polévka s klobásou
Rychlá gulášová polévka


Vybíráme z obsahu: Gulasova polevka bez masa Suroviny 1 vetsi cibule 1 vrchovata lzicka mlete papriky kvalitni olej 200 g hub hliva, zampiony, hriby dle vaseho vyberu 1 stredni mrkev 2 male brambory 1 l zeleninoveho vyvaru 2 strouzky... Rychla gulasova polevka Suroviny 4 kusy brambor 1 ks celeru 2 ks cibule 5 strouzku cesneku 30 dkg hoveziho masa 30 dkg veproveho masa 2 lzice hladke mouky 1 ks mrkve 4 ks noveho koreni 2 dl oleje 4 lzicky sladke... Gulasova polevka z mleteho masa Suroviny 2 kg brambor 1 lzice susene majoranky 1 ks masoxu 1 lzice cesnekove pasty 1 lzice mlete sladke papriky 2 ks cibule 500 g mleteho masa muze byt veprove i hovezi 3 lzice mouky... Rychlá gulášová polévka Suroviny: 4 kusy brambor 1 ks celeru 2 ks cibule 5 stroužků česneku 30 dkg hovězího masa 30 dkg vepřového masa 2 lžíce hladké mouky 1 ks mrkve 4 ks nového koření 2 dl oleje 4 lžičky sladké... Gulášová polévka bez masa Suroviny: 1 větší cibule 1 vrchovatá lžička mleté papriky kvalitní olej 200 g hub (hlíva, žampiony, hřiby – dle vašeho výběru) 1 střední mrkev 2 malé brambory 1 l zeleninového vývaru 2 stroužky... Gulášová polévka z mletého masa Suroviny: 2 kg brambor 1 lžíce sušené majoránky 1 ks masoxu 1 lžíce česnekové pasty 1 lžíce mleté sladké papriky 2 ks cibule 500 g mletého masa (může být vepřové i hovězí) 3 lžíce... Vsypte a opečte kostky masa, pak přilijte víno a nechte je pomalu vydusit. Gulášovou polévku z mletého masa ochutnejte a případně dochuťte, nyní už můžete servírovat.

Celý článek

Zaměření článku: gulášová polévka pohlreich, gulášová polévka z mletého masa, gulášová polévka s párkem, gulášová polévka bez masa, gulášová polévka z hovězího masa, gulášová polévka s klobásou, gulášová polévka polévky, rychlá gulášová polévka



Rychlé odkazy na obsah článku:
Koprová omáčka a apetit
Koprová omáčka z mléka
Koprová omáčka ze zakysané smetany
Koprová omáčka od babičky
Koprová omáčka s hovězím masem
Koprová omáčka - video


Vybíráme z obsahu: Koprova omacka s hovezim masem Suroviny kopr cukr sul 1 dl citronove stavy 500 g hoveziho masa bez kosti 2 dl mleka 40 g tuku 40 g hladke mouky maslo Postup Hovezi maso ocistime, omyjeme a vlozime do osolene vody s cibuli. Koprová omáčka s hovězím masem Suroviny: kopr cukr sůl 1 dl citronové šťávy 500 g hovězího masa bez kosti 2 dl mléka 40 g tuku 40 g hladké mouky máslo Postup: Hovězí maso očistíme, omyjeme a vložíme do osolené vody s cibulí. Dovedete si představit například lososa nebo naložené okurky bez kopru? Dovedete si predstavit napriklad lososa nebo nalozene okurky bez kopru? Plátky masa poklademe na talíř a přeléváme je koprovou omáčkou. Platky masa poklademe na talir a prelevame je koprovou omackou.

Celý článek

Zaměření článku: kopr, mléko, zakysaná smetana, vejce, hovězí maso, video



Rychlé odkazy na obsah článku:
Správné vaření těstovin
Co obsahují těstoviny
Těstoviny bez masa
Těstoviny se sýrovou omáčkou
Zapečené těstoviny (šunkofleky)
Těstoviny s tuňákem
Zapékané těstoviny
Báječné zapečené těstoviny
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
Těstoviny carbonara


Vybíráme z obsahu: Testoviny bez masa Testoviny se zeleninou a parmazanem Suroviny 250 gramu testovin napriklad spiralky 1 papriku cervenou, nebo zlutou, nebo zelenou 1 mrkev 1 malou cuketu 1 strouzek cesneku 2 lzice olivoveho... Těstoviny bez masa Těstoviny se zeleninou a parmazánem Suroviny: 250 gramů těstovin (například spirálky) 1 papriku (červenou, nebo žlutou, nebo zelenou) 1 mrkev 1 malou cuketu 1 stroužek česneku 2 lžíce olivového... Těstoviny lze rozdělit na vaječné a bezvaječné, dále se můžeme setkat s těstovinami semolinovými, celozrnnými pšeničnými nebo špaldovými, ječnými nebo žitnými. V obchodech zdravé výživy jsou dnes k dostání také těstoviny z bezlepkové mouky, a to pohankové nebo rýžové. Testoviny lze rozdelit na vajecne a bezvajecne, dale se muzeme setkat s testovinami semolinovymi, celozrnnymi psenicnymi nebo spaldovymi, jecnymi nebo zitnymi. V obchodech zdrave vyzivy jsou dnes k dostani take testoviny z bezlepkove mouky, a to pohankove nebo ryzove. Ze 100 g uvarenych testovin to je zhruba tretina az polovina bezne porce ziskate 125 kcal 525 kJ, z toho pouze 1 g tuku, dale 5 g bilkovin a 25 g sacharidu. Jinak testoviny predstavuji idealni zdroj energie nejen pro sportovce, ale i pro beznou populaci.

Celý článek

Zaměření článku: těstoviny bez masa, těstoviny se sýrovou omáčkou, zapečené těstoviny, těstoviny s tuňákem, zapékané těstoviny, těstoviny se špenátem a kuřecím masem, těstoviny carbonara



Rychlé odkazy na obsah článku:
Druhy, kvalita a nutriční hodnoty mletých mas
Nebezpečí u mletého masa
Mleté maso s těstovinami
Mleté maso na špejli
Čevabčiči
Mleté maso na grilu
Mleté maso na špagety
Mleté maso s bramborem
Mleté maso s cuketou


Vybíráme z obsahu: Nebezpeci u mleteho masa Mleta masa podlehaji rychle zkaze, proto musi byt pripravovana bezprostredne pred tepelnou upravou. Nebezpečí u mletého masa Mletá masa podléhají rychlé zkáze, proto musí být připravována bezprostředně před tepelnou úpravou. Mlete maso na grilu Suroviny 400 g mleteho masa, vejce, strouhanka, 4 lzicky sezamovych seminek, 2 lzice mleka, sul, pepr, mleta cervena paprika, 1 lzicka oregana Technologicky postup Do mleteho masa pridame... Pri dochucovani je dulezite spravne promichani vsech surovin, je vhodne si udelat tepelnou zkousku pripraveneho masa, nekteri kuchari ochutnavaji mleta masa pri jeho promichavani, ale toto se nedoporucuje z hygienickych duvodu. Mleté maso na grilu Suroviny: 400 g mletého masa, vejce, strouhanka, 4 lžičky sezamových semínek, 2 lžíce mléka, sůl, pepř, mletá červená paprika, 1 lžička oregana Technologický postup: Do mletého masa přidáme... Při dochucování je důležité správné promíchání všech surovin, je vhodné si udělat tepelnou zkoušku připraveného masa, někteří kuchaři ochutnávají mletá masa při jeho promíchávání, ale toto se nedoporučuje z hygienických důvodů. Pokrmy lze připravovat ze syrového masa (sekaná pečeně, karbanátky, čevapčiči, holandský řízek) nebo z tepelně zpracovaného masa (masové haše, krokety, paštiky). Pokrmy lze pripravovat ze syroveho masa sekana pecene, karbanatky, cevapcici, holandsky rizek nebo z tepelne zpracovaneho masa masove hase, krokety, pastiky.

Celý článek

Zaměření článku: mleté maso, hrubost, technologický postup, tepelná úprava, hovězí, vepřové, suroviny, složení



Rychlé odkazy na obsah článku:
Kapustové karbanátky s mletým masem
Kapustové karbanátky bez masa
Kapustové karbanátky v troubě
Kapustové karbanátky s ovesnými vločkami
Kapustové karbanátky vegetariánské
Kapustové karbanátky se slaninou
Kapustové karbanátky s uzeným masem
Kapustové karbanátky z vepřového masa


Vybíráme z obsahu: Kapustove karbanatky z veproveho masa Suroviny 50 dkg kapusty 60 dkg veproveho masa plec 10 dkg uzeneho libovejsiho bucku 2 housky 2 vejce 7 lzic strouhanky 2 lzice hladke mouky 1 2 lzicky pepre sul podle potreby... Kapustove karbanatky bez masa Suroviny 1 kapusta 100 ml mleka 1 houska 1 vejce 1 cibule sul, pepr majoranka strouhanka Postup Kapustu nakrajime na kousky a uvarime ve slane vode asi 10 minut. Kapustové karbanátky z vepřového masa Suroviny: 50 dkg kapusty 60 dkg vepřového masa (plec) 10 dkg uzeného libovějšího bůčku 2 housky 2 vejce 7 lžic strouhanky 2 lžíce hladké mouky 1/2 lžičky pepře sůl podle... Kapustové karbanátky bez masa Suroviny: 1 kapusta 100 ml mléka 1 houska 1 vejce 1 cibule sůl, pepř majoránka strouhanka Postup: Kapustu nakrájíme na kousky a uvaříme ve slané vodě asi 10 minut. Potřeby 3–5 stroužků česneku 2 cibule strouhanku na obalení olej na smažení Postup: Z kapusty vyřízneme košťál a bez něj dáme vařit do osolené vody. 35 strouzku cesneku 2 cibule strouhanku na obaleni olej na smazeni Postup Z kapusty vyrizneme kostal a bez nej dame varit do osolene vody. Kapustové karbanátky s mletým masem Suroviny: 1 kapusta 30 dkg mletého masa 10 dkg anglické slaniny 2 vejce 1 lžíce provensálského koření 1 cibule 3–4 stroužky česneku sůl, pepř strouhanka olej na smažení... Kapustové karbanátky v troubě Suroviny: 500 g mletého masa ½ hlávky kapusty do měkka uvařené 1 vejce 2 stroužky česneku ½ cibule trochu kuskusu (pokud nemáme, tak strouhanky) sůl, pepř, kmín Postup: Maso si dáme...

Celý článek

Zaměření článku: kapustové karbanátky, s mletým masem, bez, v troubě, ovesnými vločkami, vegetariánské, slaninou, uzeným, vepřového



Rychlé odkazy na obsah článku:
Původ rizota
Pravé italské rizoto
Pravé italské houbové rizoto
Rizota s kuřecím masem
Rizota s vepřovým masem
Zapečená rizota
Rizoto podle Zdeňka Pohlreicha
Rizoto podle Romana Pauluse
Rizoto podle Marcela Ihnačáka


Vybíráme z obsahu: Zapecena rizota Jednoduche zapecene rizoto Suroviny 700 g veproveho plecka nebo drubeziho masa 3 varne sacky s ryzi po 120 g 1 cervena, 1 zluta, 1 zelena paprika 1 cibule 23 strouzky cesneku kousek porku 250 g... Rizota s veprovym masem Jednoduche rizoto s varenym veprovym masem Suroviny 46 lzic vyvaru z veproveho masa 2 ks ryze ve varnem sacku 400 g vareneho masa od kosti 200 g sterilovaneho hrasku mlety pepr a sul dle... Rizota s vepřovým masem Jednoduché rizoto s vařeným vepřovým masem Suroviny: 4–6 lžic vývaru z vepřového masa 2 ks rýže ve varném sáčku 400 g vařeného masa od kosti 200 g sterilovaného hrášku mletý pepř a sůl... Bez rizota si snad neumíme milánskou kuchyni ani představit. A vlastně dodnes se tento pokrm připravuje téměř beze změny v kuchyních a restauracích po celém světě. Recept je vhodný pro bezlepkovou dietu. Bez rizota si snad neumime milanskou kuchyni ani predstavit. A vlastne dodnes se tento pokrm pripravuje temer beze zmeny v kuchynich a restauracich po celem svete.

Celý článek

Zaměření článku: původ, rizota, pravé, italské, kuřecí maso, vepřové maso, zapečené, zdeněk pohlreich




LISTOVÁNÍ
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15   Další


nabídka obchodu

EP Line Máša a medvěd - EDT 30 ml

EP Line Máša a medvěd - EDT 30 ml

Máša a medvěd je ruský animovaný seriál pro děti. Pojednává o příhodách nezbedného děvčátka jménem Máša a medvěda Míši, bývalého cirkusového artisty. Toaletní voda pro děti Máša a medvěd je květinová a ukrývá v sobě vanilku, leknín a kokosový ořech....

Cena: 149 Kč
Koupit  koupit

Concept Zavařovací hrnec ZH-0030

Concept Zavařovací hrnec ZH-0030

Schovejte si léto do sklenice... Zavařování kompotů, marmelád, džemů, ovocných a zeleninových směsí, hub, masa, paštik i hotových pokrmů je nejlepší způsob, jak si uchovat kvalitní potraviny....

Cena: 2999 Kč
Koupit  koupit

Concept Zavařovací hrnec ZH-0020

Concept Zavařovací hrnec ZH-0020

Schovejte si léto do sklenice... Zavařování kompotů, marmelád, džemů, ovocných a zeleninových směsí, hub, masa, paštik i hotových pokrmů je nejlepší způsob, jak si uchovat kvalitní potraviny....

Cena: 2599 Kč
Koupit  koupit

EP Line Dětský koupelový a sprchový gel Máša 420 ml + houbička

EP Line Dětský koupelový a  sprchový gel Máša 420 ml + houbička

Sada obsahuje: Sprchový gel Máša 450 ml Houbička...

Cena: 99 Kč
Koupit  koupit

Sunfood Sezamové semínko BIO 100g

Sunfood Sezamové semínko BIO 100g

Semena sezamu mají různou barvu od bílé až po černou. Dvoumilimetrové semínko je pro obyvatele východu nejstarším kořením na světě. Vhodné do pečiva nebo do salátů, nádivek, či masa.Složení: sezamové semínkoHmotnost:100gPoužití: jako koření  ...

Cena: 37 Kč
Koupit  koupit

Sunfood Sezamové semínko černé 100 g

Sunfood Sezamové semínko černé 100 g

Sezamové semínko černé - Velká škála využití v kuchyni. Jako koření na pečivo, nádivky, saláty či masa. Už od pradávna je sezamové semínko ceněno, kvůli vysokému obsahu oleje. Pražená mají lehce ořechovou chuť.Obsah: 100g...

Cena: 51 Kč
Koupit  koupit

Sunfood Yamato shoyu 175ml

Sunfood Yamato shoyu 175ml

Japonská sojová omáčka – Yamato shoyu 175ml. Tradiční výrobek sloužící k ochucení polévek, masa, omáček, zeleniny, salátů apod. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. MIKOTU – dovoz z Japonska. Pozor obsahuje sóju!. Složení: voda, sojové boby, pšenice, mořská sůl, kojiObsah: 175ml...

Cena: 47 Kč
Koupit  koupit

Sunfood Yamato shoyu 1l

Sunfood Yamato shoyu 1l

Japonská sojová omáčka – Yamato shoyu 1l Tradiční výrobek sloužící k ochucení polévek, masa, omáček, zeleniny, salátů apod. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. MIKOTU – dovoz z Japonska. Pozor obsahuje sóju!. Složení: voda, sojové boby, pšenice, mořská sůl, kojiObsah: 1l...

Cena: 172 Kč
Koupit  koupit

Sunfood Yamato shoyu 300ml

Sunfood Yamato shoyu 300ml

Japonská sojová omáčka – Yamato shoyu 300ml. Tradiční výrobek sloužící k ochucení polévek, masa, omáček, zeleniny, salátů apod. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. MIKOTU – dovoz z Japonska. Pozor obsahuje sóju!. Složení: voda, sojové boby, pšenice, mořská sůl, kojiObsah: 300ml...

Cena: 59 Kč
Koupit  koupit